Libnet.ro
UNICEF

19:45

UPDATE DNA solicita Senatului urmarirea penala a lui Tariceanu, pentru luare de mita (surse) / Tariceanu: N-am primit nicio nstiintare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE DNA solicita Senatului urmarirea penala a lui Tariceanu, pentru luare de mita (surse) / Tariceanu: N-am primit nicio nstiintare

Procurorul-sef al DNA a trimis procurorului general Augustin Lazar un referat in vederea sesizarii Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmaririi penale pentru infractiunea de luare de mita presupus a fi savarsita de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tariceanu a precizat pentru HotNews. ro ca nu a primit nicio instiintare in acest sens. Nu ma ascund, dar n-am primit nimic, a raspuns el. continuă pe Hotnews

UPDATE DNA solicita Senatului urmarirea penala a lui Tariceanu, pentru luare de mita (surse)

Procurorul-sef al DNA a trimis procurorului general Augustin Lazar un referat in vederea sesizarii Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmaririi penale pentru infractiunea de luare de mita presupus a fi savarsita de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tariceanu a precizat pentru HotNews. ro ca nu a primit nicio instiintare in acest sens. Nu ma ascund, dar n-am primit nimic, a raspuns el. Ulterior, el venit cu mai multe precizari, intr-o postare pe Facebook.

DNA cere urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

DNA cere Parlamentului avizarea urmaririi penale a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu este acuzat de luare de mita. Stire in curs de.

Chirieac, scenariu-bomba despre urmarirea penala a lui Tariceanu: Senatul va respinge cererea

Bogdan Chirieac a comentat situatia actuala a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe numele caruia s-a trimis o solicitare de incepere a urmaririi penale pentru luare de mita, in dosarul.

DNA cere urmarirea penala a lui Tariceanu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a trimis Senatului o cerere de incuviintare a urmaririi penale a sefului camerei superioare a Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu.

FACIAS solicita ministrului Sanatatii masuri urgente pentru rezolvarea crizei garzilor de noapte din spitale

FACIAS solicita Ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, masuri urgente pentru rezolvarea crizei garzilor de noapte din spitale Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )