Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE Doi romani si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia. Bilant sumbru: 247 de morti, sute de raniti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Doi romani si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia. Bilant sumbru: 247 de morti, sute de raniti

Cel putin 247 de oameni au murit, printre care si doi romani, iar alte cateva sute de persoane au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter care a zguduit miercuri dimineata Italia si care a avut epicentrul in apropierea orasului Perugia. Autoritatile se feresc sa estimeze numarul persoanelor aflate inca sub daramaturi. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, mesaj de condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului din Italia

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului puternic din Italia. Ciolos si-a exprimat solidaritatea cu poporul italian si.

Doi romani vor sa cucereasca al optulea varf al lumii

Doi romani din Cluj vor incerca sa cucereasca unul dintre cele mai inalte varfuri montane de pe planeta. Varful Manaslu are altitudinea de 8. 156 de metri, este situat in Nepal si este al optulea varf de pe planeta ca altitudine. Unul dintre cei doi temerari este seful Serviciului Salvamont-Salvaspeo, din Cluj, iar al doilea este jurnalist. Temerarii din Transilvania au inceput de mai multe luni pregatirea fizica necesara pentru expeditia in Nepal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )