Libnet.ro
UNICEF

11:15

UPDATE Donald Trump lanseaza un atac violent mpotriva Berlinului: Germania e prizoniera Rusiei / Este controlata total de Rusia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Donald Trump lanseaza un atac violent mpotriva Berlinului: Germania e prizoniera Rusiei / Este controlata total de Rusia

Presedintele american Donald Trump a acuzat miercuri Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece cumpara de la Moscova o mare parte din energia sa, intr-o declaratie facuta inaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Trump, atac violent atac la adresa Germaniei, pe care o prezinta drept prizoniera Rusiei

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un violent atac la adresa Germaniei, pe care o acuza ca este prizoniera Rusiei, pentru ca ea cumpara de la Moscova o mare parte a energiei sale, inaintea deschiderii unui summit NATO a Bruxelles, relateaza AFP.

Donald Trump, ACUZATII SOCANTE la adresa Germaniei: Este prizoniera Rusiei

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), acuza Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece o mare parte din energia sa este cumparata de la Moscova. De asemenea, Trump sustine ca.

Donald Trump: Germania e prizoniera Rusiei

Presedintele american Donald Trump a acuzat miercuri Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece cumpara de la Moscova o mare parte din energia sa, intr-o declaratie facut inaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP.

Donald Trump, mesaj dur pentru tarile NATO: Trebuie sa plateasca arierate catre SUA

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti unele tari din NATO ca sunt deficiente de mai multi ani in cheltuielile lor militare si a sugerat ca aceste tari sa plateasca arierate Statelor Unite, tr.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Scrisoare catre Donald Trump

Scrisoarea de mai jos a fost trimisala Casa Alba Presedintelui Donald Trump pe 9 iulie 2018 de catre membrii Forumului Ministerial Aspen. Ca fost Ministru de Externe al Romaniei, ma numar printre semnatarii scrisorii, al carei scop e sa sublinieze importanta mentinerii unei relatii transatlantice puternice, la cateva zile de un crucial Summit NATO la Bruxelles.

Donald Trump, implicat intr-un nou scandal. A fost dat in judecata de fostul sau sofer

Donald Trump este bun de plata. Fostul sofer personal al presedintelui a dat in judecata organizatia Trump si sustine ca are peste 3. 000 de ore suplimentare efectuate dar neplatite. Noel Cintron a fost.

Donald Trump a fost dat in judecata de fostul sau sofer

Donald Trump a fost dat in judecata luni de catre fostul sau sofer, care il acuza pe presedintele american ca l-a exploatat timp de mai multi ani.

Presedintele Donald Trump l nominalizeaza la Curtea Suprema a SUA pe judecatorul conservator Brett Kavanaugh

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a nominalizat luni pe judecatorul Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, informeazaAgerpres, care citeaza Reuters. Numirea trebuie aprobata de Senat, unde Partidul Republican al presedintelui detine majoritatea.

Donald Trump spune ca si mentine ncrederea n Kim Jong-Un, desi Phenianul denunta stilul de gangster al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni ca are incredere ca liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, va respecta angajamentul denuclearizarii, desi regimul de la Phenian a denuntat stilul de gangster al Washingtonului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )