Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Doua persoane au fost ranite usor in urma unei avalanse produse in Alpii elvetieni

Adevărul Adevărul,
UPDATE Doua persoane au fost ranite usor in urma unei avalanse produse in Alpii elvetieni

Doua persoane au fost ranite in urma unei avalanse ce s-a produs in Alpii elvetieni, relateaza srf. ch, citand politia elvetiana. continuă pe Adevărul

Cel putin 10 persoane au fost date disparute in urma unei avalanse produse in Alpii elvetieni

Cel putin 10 persoane au fost date disparute in urma unei avalanse ce s-a produs in Alpii elvetieni, relateaza focus. de citand politia elvetiana.

Un copil de sase ani a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in Timis

O fetita de sase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Timis, intre Buzias si Lugoj, scrie news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DJ 592, dupa ce doua masini s-au izbit puternic, intre orasele Buzias si Lugoj.

Accident la Jocurile Olimpice. Cel putin 16 persoane au fost ranite

Cel putin 16 persoane au suferit rani usoare, in urma unui accident generat de rafalele puternice de vant inregistrate la Gangneung, unul dintre siturile Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, din.

Accident la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Cel putin 16 persoane au fost ranite

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna. Cel putin 16 persoane au suferit rani usoare, in urma unui accident generat de rafalele puternice de vant inregistrate la Gangneung, unul dintre siturile Jocurilor .

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie provocat de un sofer din Republica Moldova

Un tanar de 27 de ani din Republica Moldova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns pe contransens cu masina pe care o conducea, lovind in plin o autoutilitara care circula regulamentar.

VIDEO Cutremur Mexic: Un elicopter folosit de ministrul de Interne pentru estimarea distrugerilor s-a prabusit. Oficialul a supravietuit, dar alte doua persoane au murit

Aproape un milion de case au ramas fara curent in capitala Mexicului si in sud si cel putin 50 de case au suferit daune in statul Oaxaca. Singurele morti raportate au fost cele din urma prabusirii unui elicopter cu ajutorul caruia ministrul de Interne facea estimarea distrugerilor impreuna cu guvernatorul statului Oaxaca, relateaza Reuters.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs la Telenesti

Doua persoane au murit, iar a treia a fost ranita intr-un accident rutier produs joi, 15 februarie, pe traseul Saratenii Vechi, in apropierea satului Verejeni raionul Telenesti, transmite IPN.

Carambol pe Soseaua Cristianului. Trei masini avariate si trei persoane ranite din vina unei soferite de 50 de ani din Bucuresti

Trei masini au fost avariate si trei persoane au fost ranite in urma unuii accident produs pe Soseaua Cristianului. Potrivit politistilor carambolul a avut loc din cauze unei soferite care nu a acordat prioritate.

Atentat in nord-estul Nigeriei. Cel putin 19 persoane au fost ucise si 70 au fost ranite

Trei kamikaze s-au aruncat in aer intr-o piata de peste din Konduga, in nord-estul Nigeriei, ucigand cel putin 19 persoane, intr-un atentat imputat Boko Haram, au anuntat sambata militiile locale care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )