Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Doua PORTURI de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii dense.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doua PORTURI de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii dense.

Cele douaporturi, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise atat traficului fluvial, cat si traficului maritim, anunta Centrul Infotrafic. ---- Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in . continuă pe România Liberă

Doua PORTURI au fost inchise TRAFICULUI FLUVIAL din cauza cetii dense.

Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in continuare, deschis.

UPDATE. Flota rusa la Marea Neagra da ultimatum ucrainenilor sa se predea pana marti.

UPDATE 17:50 - Presedintele interimar al Ucrainei, Olexandr Turcinov, a declarat ca Rusia a mai dat un ultimatum similar in urma cu doua zile, cu termen ora 5:00 pe 2 martie, insa la termenul stabilit nu s-a intamplat nimic, potrivit kyivpost. ua. El a lasat sa se inteleaga ca acest al doilea ultimatum ar putea, de asemenea, sa nu fie urmat de vreo actiune concreta, facand parte dintr-un razboi al nervilor, menit sa destabilizeze Ucraina. --- UPDATE: Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum .

UPDATE Flota Rusiei din Marea Neagra, ultimatum pentru fortele ucrainene din Crimeea: Asalt militar, daca nu se predau pana la ora 5 a.m. - ministerul ucrainean al Apararii. Flota rusa neaga informatia

Flota Rusiei din Marea Neagra le-a cerut fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti, la ora 5 a. m. 03,00 GMT), riscand in caz contrar un asalt militar, a declarat o sursa din ministerul ucrainean al Apararii, pentru agentia Interfax, preluata de Reuters. Biroul de presa al ministerului ucrainean al Apararii al confirmat pentru BBC ca Flota Rusa din Marea Neagra a emis un astfel de ultimatum. UPDATE 05:15 Ultimatumul dat de Flota Rusa din Marea Neagra a expirat. Nu se inregistreaza deocamdata nicio actiune militara a Rusiei. UPDATE 18:45 Flota ruseasca din Sevastopol cere predarea imediata a doua nave militare ucrainene, altfel vor ataca - Ministrul Apararii din Ucraina.

Marea Neagra fierbe: Marina SUA, catre Crimeea; Turcia si NATO, in alerta.

In replica la interventia rusa in Crimeea, presedintele SUA Obama a ordonat ridicarea nivelului de alerta al Flotei a VI din Mediterana, anunta Vocea Rusiei, informatie preluata de http://deschide. md. Doua nave de elita ale Marinei SUA se afla deja in Marea Neagra. Este vorba despre distrugatorul USS Ramage DDG 61) si nava de comanda USS Mount Whitney LCC 20), ultima fiind nava amiral a Flotei a 6-a din Marea Mediterana. USS Mount Whitney este considerata varf tehnologic in ce priveste .

ULTIMATUMUL care da fiori reci Europei. FLOTA RUSA de la Marea Neagra: Sa se predea, altfel vor fi luati cu asalt

Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 5. 00 si ora Romaniei), altfel vor fi luate cu asalt, potrivit unor surse de la Ministerul.

Crimeea: Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene sa se predea pana marti

Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 05:00. in caz contrar, vor fi luate cu asalt, au declarat surse de la Ministerul ucrainean al.

Crimeea: Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene sa se predea pana marti. Comandamentul Flotei ruse neaga

Flota rusa la Marea Neagra a dat un ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora locala 05:00. in caz contrar, vor fi luate cu asalt, au declarat surse de la Ministerul ucrainean al.

Basescu: Situatia din Ucraina se va incheia cu un nou conflict inghetat la Marea Neagra

Presedintele Traian Basescu a declarat la ProTV, ca situatia din Ucraina se va incheia cu aparitia unui nou conflict inghetat la Marea Neagra, mentionand ca Federatia Rusa nu va renunta la Crimeea, conform Mediafax .

Ce a facut acest bebelus la cateva secunde dupa ce a fost scos din pantecele mamei. PATRU MILIOANE de oameni au ramas impresionati

Se stabileste o relatie uimitoare intre mamica si fiinta care ia nastere in pantecele ei. Au dovedit-o din plin aceste imagini care au facut inconjurul lumii. La cateva secunde dupa ce a fost scos din.

Cine sunt militarii din aeroporturile din Crimeea? Flota Rusa de la Marea Neagra: NU sunt trupele noastre!

Mai multe persoane niedentificate, imbracate in uniforme militare si inarmate patruleaza perimetrul Aeroportului International din capitala Crimeei, Simferopol. Acestea pretind ca sunt in cautarea unor trupe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )