Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Elvetienii au votat duminica asupra salariului minim si a cumpararii unor avioane de lupta

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Elvetienii au votat duminica asupra salariului minim si a cumpararii unor avioane de lupta

Birourile de vot s-au deschis duminica in Elvetia pentru a le permite cetatenilor sa se pronunte asupra a doua subiecte: un salariu minim de 22 de franci elvetieni 18 euro) pe ora si cumpararea a 22 de avioane de lupta. UPDATE: Elvetienii au respins introducerea unui salariu minim unic pe tara de aproximativ 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai ridicat din lume, potrivit primelor rezultate preliminare ale votului, publicate de institutul GFS. bern. continuă pe Hotnews

UPDATE Elvetienii au respins prin vot introducerea unui salariu minim unic si cumpararea a 22 de avioane de lupta suedeze

Elvetienii au respins in mod clar, duminica, prin vot, introducerea unui salariu minim unic pe tara de 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai ridicat din lume, precum si cumpararea a 22 de avioane de lupta suedeze Gripen, anunta AFP.

UPDATE. Elvetienii AU RESPINS introducerea unui salariu minim unic

UPDATE 15:55 - Elvetienii au respins, duminica, introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai mare din lume, potrivit primelor proiectii publicate de.

Referendum in Elvetia pentru schimbarea salariului minim si achizitionarea unor avioane de lupta

Primele birouri de vot s-au deschis, duminica, ora 08. 00 ora Romaniei), in Elvetia pentru a le permite cetatenilor sa se pronunte asupra a doua subiecte: un salariu minim de 22 de franci elvetieni 18.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )