Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE A expirat carantina lui Radu Mazare. Fostul edil a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie

Adevărul Adevărul,
UPDATE A expirat carantina lui Radu Mazare. Fostul edil a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa. continuă pe Adevărul

A expirat carantina lui Radu Mazare. O comisie decide unde-si va ispasi pedeapsa

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

Radu Mazare, din nou in fata instantei. Fostul edil al Constantei afla unde isi va ispasi pedeapsa

Radu Mazare afla, luni, unde isi va ispasi pedeapsa de nouaani de inchisoare. Perioada de carantina a expirat, iar o comisie a ANP urmeaza sa decida regimul de detentie si daca va fi.

Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Radu Mazare va fi mutat in curand din Penitenciarul Rahova. Perioada de carantina de 21 de zile a expirat, iar autoritatile trebuie sa decida unde isi va ispasi fostul edil pedeapsa de 9 ani de inchisoare primita in Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Radu Mazare a iesit din carantina si va fi mutat [] .

Radu Mazare afla unde isi va ispasi pedeapsa

Radu Mazare afla, luni, unde isi va ispasi pedeapsa de nouaani de inchisoare. Perioada de carantina a expirat, iar o comisie a ANP urmeaza sa decida regimul de detentie si daca va fi.

Pregatiri pentru nunta lui Radu Mazare. Iubita fostului edil al Constantei, solicitare pentru reprezentantii inchisorii

Iubita lui Radu Mazare a facut o solicitare pentru ca nunta acesteia cu fostul edil al Constantei sa poata avea loc. Roxana a depus o cerere scrisa in care solicita conducerii Penitenciarului sa-i aprobe.

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

Nunta Radu Mazare. Ce reguli trebuie sa respecte fostul primar al Constantei pentru ceremonia din spatele gratiilor

Radu Mazare si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca in spatele gratiilor. Fostul edil al Constantei trebuie sa respecte insa si cateva reguli de baza. Din punctul de.

Motivul lui Radu Mazare din spatele casatoriei anuntate

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca chiar in spatele gratiilor. Citeste SiDecizie de ultima ora luata de Radu Mazare,.

Radu Mazare cere judecatorilor anularea sentintei

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare,face orice sa iasa din inchisoare. Fostul edil din Constanta a contestat deja sentinta de nouaani primita in dosarul retrocedarilor de plaje, iar.

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri despre sentinta acestuia: Colegii rad si fac misto de el. Am angajat un avocat de specialitate

Fratelui lui Radu Mazare a declarat ca fostul edil al Constantei a fost adus fara nici o hartie din partea Instantei. Are frustrarea aceasta deoarece discuta cu colegi de la Rahova care au mai fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )