Libnet.ro
UNICEF

05:16

UPDATE Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax. UPDATE La plecarea de la sediul PSD, in jurul orei 11. 45, Oprea a repetat ceea ce a spus si anume ca il asteapta pe Ponta din zi in zi. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

Gabriel Oprea: Situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi. Avem foarte multe active si banci grecesti

Gabriel Oprea: Eu cred ca cel mai important lucru este ca Grecia, in urma acestui referendum, sa continue parcursul pro-european si, bineinteles, este important, pentru Grecia, pentru toata Uniunea Europeana, bineinteles, cu partenerii europeni, sa rezolve aceasta criza care afecetaza poporul grec .

Gabriel Cotabita, adus din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac (VIDEO)

Gabriel Cotabita a fost adus vineri din nou la Spitalul Floreasca pentru a i se monta un defibrilator intern, care il va ajuta sa evite tulburarile de ritm cardiac, informeaza B1 TV. Artistul va sta la Floreasca.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

Premierul interimar Gabriel Oprea, din nou la sedinta BPN al PSD: il asteptam pe Ponta din zi in zi

Premierul interimar Gabriel Oprea a luat parte din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. Ca si acum o saptamana, liderul UNPR a spus ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina.

Premierul interimar Gabriel Oprea a dat 50 de procurori in plus DNA, solicitati de Laura Codruta Kovesi la bilantul din luna februarie/ Au fost suplimentate si posturile de la Inalta Curte

Guvernul condus de premierul interimar Gabriel Oprea a adoptat in ultima sedinta o hotarare prin care s-au luat o serie de masuri pentru buna functionare a institutiilor din sistemul justitiei, intre care si suplimentarea posturilor la DNA cu 50 de posturi de procuror si 10 de grefier. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial de joi, 2 iulie. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anunta, la bilantul din luna februarie, ca a cerut 50 de noi posturi, din cauza cresterii volumului de dosare in conditiile in care numarul procurorilor a ramas acelasi de la infiintarea DNA. De notat ca solicitarea n-a fost aprobata pe mandatul de premier al lui Victor Ponta, anchetat in dosarul Sova. Au fost suplimentate si posturile la Inalta Curte de Casatie si Justitie, de la 539 de posturi, cu cat functiona in baza unei hotarari din 2014, la 549 de posturi, cat prevede noua hotarare.

Gabriel Oprea a obtinut titlul de doctor cu calificativul Foarte Bine. Cine sunt membrii comisiei care i-a evaluat teza de doctorat

Premierul interimar Gabriel Oprea a obtinut in 2001 titlul de Doctor in Drept, cu calificativul foarte bine, potrivit datelor puse la dispozitia HotNews. ro de catre Ministerul Educatiei si Universitatea din Bucuresti. Presedintele Comisiei de specialisti care a evaluat doctoratul lui Oprea a fost Constantin Mitrache, pe atunci prodecan al Facultatii de Drept. La doi ani de la acel moment, atat Constantin Mitrache, cat si Gabriel Oprea au fost membri in comisia de doctorat a altui premier cu plagiat: Victor Ponta. Descarca din articol Raspunsul trimis de Ministerul Educatiei catre premierul interimar Gabriel Oprea, referitor la parcursul sau academic.

Guvernul condus de Gabriel Oprea a aprobat suplimentarea numarului de procurori DNA

Guvernul Romaniei condus de premierul interimar Gabriel Oprea a aprobat suplimentarea numarului de procurori DNA. Hotararea de Guvern prin care numarul procurorilor a fost majorat cu 50 a fost semnata de Oprea. Masu.

Traian Basescu: Gabriel Oprea s-a ascuns sub mantaua interesului national

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, facand referire la decizia premierului Gabriel Oprea si a UNPR de a vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, ca prin aceasta decizie ca mi-e foarte clar ca Gabriel Oprea a tradat, ascunzandu-se sub mataua interesul national. Hai, las-o, nu stra interesul national intr-o numire.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )