Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE: Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani. continuă pe România Liberă

Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani.

OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa. Victima, un copil de 9 ani mort in 2014

Parchetul General a trimis in judecata compania OMV Petrom pentru ucidere din culpa, anunta Adevarul. Procurorii acuza compania ca este vinovata de moartea unui copil din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, gasit mort in 2014 dupa ce ar fi inhalat gaze de sonda.

Compania OMV Petrom, trimisa in judecata pentru moartea unui copil langa o sonda

Compania OMV Petrom a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului General pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, in legatura cu un incident din anul 2014, cand un baiat de 9 ani a.

Cetatean olandez, trimis in judecata pentru obtinerea de fonduri europene de circa 4 mil. lei cu documente false

DNA Timisoara a dispus trimiterea in judecata, in libertate a Corneliei Maria Myra Jochems, cetatean olandez cu resedinta in Romania pentru obtinerea fara drept a fonduri europene de aproape un milion de euro, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Adjunctul Politiei de Frontiera Calafat, trimis in judecata pentru mita. Este acuzat ca primit trei pesti si o sticla de whisky

Simion Costel, comisar sef de politie, adjunct al Politiei de Frontiera Calafat, Ionut Damian, comisar, sef Serviciu Control Trafic Frontiera din Cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, dar si Ovidiu Cotoi, agent de Politie de Frontiera Calafat, au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie.

Compania OMV Petrom, judecata pentru uciderea din culpa a unui copil care s-a intoxicat cu gaze de sonda

Compania OMV Petrom a fost trimisa in judecata de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica SUPC) din Parchetul General, fiind acuzata de ucidere din culpa, in cazul mortii unui copil de 9 ani din Prahova. Tragedia a avut loc in 2014, iar, potrivit anchetei, zona in care se afla sonda nu ar fi fost imprejmuita si semnalizata pentru a atentiona asupra pericolului.

OMV Petrom nu publica politica de remunerare

OMV Petrom SNP) respecta, in mare parte, noul Cod de Guvernanta Corporativa al Bursei de Valori Bucuresti, intrat in vigoare, in acest an, dupa ce a fost realizat in cooperare cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Primarul comunei Brusturoasa, Sorin Atonoaie, trimis in judecata pentru conflict de interese

In data de 4 ianuarie, edilul comunei Brusturoasa a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau pentru trei fapte de conflict de interese. Sorin Atonoaie este acuzat ca a achizitionat direct din bani publici diferite materiale de la magazinul fratelui si artificii prin firma sotiei. Dosarul va fi judecat la Moinesti.

Administratorul unei firme de constructii, trimis in judecata pentru fraudare de fonduri europene: prejudiciu de peste jumatate de milion de lei

Procurorii DNA Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis in judecata pe Florentin Remus Paun, in 2010 administrator al S. Valstud Construct Center S. , in acelasi dosar figurand si societatea pe care o conducea, acuzat ca a prezentat documente false pe baza carora a semnat un contract de finantare de peste 500. 000 lei, fonduri nerambursabile, prin OJPDRP Olt.

Patronul din CREVEDIA, Rami Ghaziri, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 25 de milioane de euro

Procurorii DNA Ploiesti l-au trimis in judecata intr-un nou dosar pe Rami Ghaziri, cetatean francez, patronul SC Agroli Group SRL Crevedia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )