Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. Dupa sedinta, ministrul Finantelor a anuntat ca Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor. continuă pe Wall-Street Ro

Ordinea de zi a sedintei Guvernului de vineri nu cuprinde si Legea Bugetului

Sedinta de guvern va avea loc vineri, insa pe ordinea de zi nu se afla si Legea Bugetului. Este posibil ca actul normativ sa fie inclus pe ordinea suplimentara, lucru devenit deja obisnuit pentru Guvernul Dancila.

Guvernul a aprobat Legea privind drepturile de pensie suplimentara pentru lucratorii din statele UE

Guvernul a aprobat vineri proiectul de Lege care stabileste cadrul general de principii pentru imbunatatirea dobandirii si pastrarii drepturilor de pensie suplimentara pentru lucratorii din statele membre,.

Guvernul ar urma sa adopte bugetul de stat n sedinta care ncepe la ora 12.00

Executivul urmeaza sa adopte, vineri, bugetul pentru acest an, iar proiectul va intra pe lista suplimentara a sedintei care va incepe la ora 12. Proiectele bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale vor fi apoi trimise la Parlament, pentru dezbatere. Executivul ar fi trebui sa prezinte propunerile la sfarsitul anului trecut.

Votul pe legea bugetului, conditionat de parlamentarii ALDE

Proiectul de buget de stat pentru anul 2019 a starnit nemultumirea colegilor din ALDE din coalitia de guvernare. Senatorii si deputatii din formatiunea politica al carei presedinte este Calin Popescu-Tariceanu sustin ca nu vor vota bugetul de stat, daca Guvernul nu renunta la aplicarea unor dispozitii din OUG 114/2018 si daca nu se gaseste o solutie pentru rezolvarea situatiei cu care se vor confrunta unele primarii ale caror bugete ar urma sa fie reduse.

Consiliul Fiscal trage un semnal de alarma in legatura cu Legea bugetului pe 2019: Supraevalueaza semnificativ incasarile din TVA

Scenariul de crestere economica ce fundamenteaza constructia bugetului pe 2019 este excesiv de optimist in raport cu evaluarile similare ale altor institutii, avertizeaza Consiliul Fiscal, care arata ca are rezerve fata de cresterea.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )