Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE Guvernul reduce drastic sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila, din 1 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Guvernul reduce drastic sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila, din 1 ianuarie

Guvernul a decis ca producatorii de energie eoliana vor primi, din 1 ianuarie 2014, doar 0,5 certificate verzi pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor, in timp ce unitatile fotovoltaice vor fi recompensate cu 3 certificate verzi, jumatate din nivelul actual, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul reduce drastic sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila, din 1 ianuarie

Guvernul a decis ca producatorii de energie eoliana vor primi, din 1 ianuarie 2014, doar 0,5 certificate verzi pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor, in timp ce unitatile fotovoltaice vor fi recompensate cu 3 certificate verzi, jumatate din nivelul actual, anunta Mediafax.

UPDATE Guvernul a redus numarul de certificate verzi in cazul producatorilor de energie regenerabila nou intrati pe piata

Guvernul a decis ca producatorii de energie eoliana vor primi, de la 1 ianuarie 2014, cu 0,5 certificate verzi mai putine pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor fata de cat prevede Legea 220/2008 privind promovarea energiei regenerabile. Practic, Guvernul a redus printr-o hotarare numarul de certificate in cazul producatorilor de energie regenerabila nou intrati pe piata, a declarat pentru HotNews Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei.

Guvernul reduce drastic, de la 1 ianuarie, sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila

Guvernul a decis ca producatorii de energie eoliana vor primi, din 1 ianuarie 2014, doar 0. 5 certificate verzi pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor. Totodata, unitatile fotovoiltaice vor fi.

Sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila, redus drastic de Guvern. Masura va intra in vigoare la 1 ianuarie

Guvernul a hotarat ca producatorii de energie eoliana vor primi, din 1 ianuarie 2014, doar 0,5 certificate verzi pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor. Unitatile fotovoltaice vor fi recompensate cu.

Guvernul da lovitura finala producatorilor de energie verde: din 2014 se reduce drastic sprijinul

Guvernul a decis ca producatorii de energie eoliana vor primi, din 1 ianuarie 2014, doar 0,5 certificate verzi pentru fiecare MWh de energie livrat consumatorilor, in timp unitatile fotovoltaice vor fi recompensate cu 3 certificate verzi, jumatate din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )