Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE: Incendiu intr-un bloc din Capitala; sapte persoane, intre care doi copii, au ajuns la spital intoxicate cu fum

Adevărul Adevărul,
UPDATE: Incendiu intr-un bloc din Capitala; sapte persoane, intre care doi copii, au ajuns la spital intoxicate cu fum

Un incendiu a izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pompierii evacuand din apartamente opt persoane, printre care si doi copii, iar altele au iesit singure pe schela montata pe fatada blocului. Fumul dens a patruns in unele apartamente si pe holul blocului, unde temperatura era foarte ridicata, iar sapte persoane au ajuns la spital intoxicate cu frum. continuă pe Adevărul

Incendiu ntr-un bloc din Bucuresti: 8 oameni au fost evacuati

Opt persoane, printre care doi minori, au fost evacuate, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, au informat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Cinci adulti si doi copii vor fi transportati la spital.

INCENDIU intr-un bloc din Sectorul 3. Oamenii s-au urcat pe schele blocului pentru a se salva (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la etajul trei al unui bloc cu zece etaje din sectorul 3 din Bucuresti, opt persoane, intre care doi minori, fiind evacuate. Incendiul s-a manifestat cu fum dens pe casa.

Au spart toate apartamentele dintr-un bloc din Ilfov si au fugit cu obiecte de mobilier si electrocasnice

Noua hoti, un barbat si opt femei, cu varste intre 26 si 62 de ani, au spart toate apartamentele dintr-un bloc din Ilfov si au furat mobilier si electrocasnice. Autoritatile i-au identificat si in m.

VIDEO LIVE TEXTProtest n Piata Victoriei din Capitala. Oamenii solicita demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Peste trei sute de persoane protesteaza, vineri seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, impotriva Guvernului, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatile Reusim si Rezistentii din Piata Victoriei in cadrul evenimentului intitulat Cerem demisia incompetentei VV Dancila!. Oamenii scandeaza Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!-----19. 49: Sunt circa 350 de persoane acum. Se scandeaza Nu vrem sa fim condusi de hoti si Justitie, nu coruptie!19. 40: Oamenii au ridicat in maini o pancarta cu mesajul Ministerul Apararii Infractorilor ca reactie la aparitia jandarmilor19. 35 Jandarmii au ajuns si ei in Piata si au montat garduri in jurul zonei unde s-a adunat multimea19:30 Circa 250 de persoane sunt acum in Piata.

VIDEO Protestn Piata Victoriei din Capitala. Peste 400 de persoane au cerut demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Aproximativ 450 de persoane au cerut, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, demisia premierului Romaniei, dupa ce seful Guvernului a refuzat sa se prezinte la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, iar seful statului a anuntat ca a isi retrage votul de incredere acordat Vioricai Dancila. Oamenii au scandat Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!.

Marele miting PSD din Capitala va avea loc pe 19 mai - surse

Marele miting al PSD ar avea loc la jumatatea lunii mai. Potrivit surselor din PSD, marele miting anuntat pe 15 aprilie, la o sedinta a conducerii partidului, va avea loc pe 19 mai. Conform Turnul Sfatului,.

HAOS pe strazile din CAPITALA! Soferii au rupt asfaltulcu viteze de 150 km/h (VIDEO)

Imaginsi halucinante au fost filmate pe strazile din Bucuresti! Doi soferi au fost surpinsi in timp ce se intreceau cu peste 150 km/h. Sambata noapte, in jurul orei 01. 00, politistii Brigazii Rutiere au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )