Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE. A inceput reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. A inceput reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din ...

UPDATE: Consiliul de Securitate al ONU a inceput, luni, o noua reuniune, a treia in patru zile consacrata crizei din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Aceasta reuniune a fost convocata la cererea Rusiei, au anuntat diplomati. Ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin, a declarat in momentul intrarii la reuniune ca va explica in detaliu pozitia Federatiei Ruse in aceasta criza. Omologul sau francez, Gerard Araud, si-a exprimat speranta ca Ciurkin va aduce vesti bune, adica . continuă pe România Liberă

A inceput reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU dedicata crizei ucrainene.

Ambasadorii celor 15 tari membre ale Consiliului de Securitate al ONU au inceput sambata consultari cu usile inchise la New York asupra situatiei din Ucraina si Crimeea, informeaza AFP, citata de Agerpres. Reuniunea, a doua convocata de urgenta in ultimele doua zile asupra acestui dosar, a fost ceruta de Marea Britanie dupa ce Moscova a inceput sa ameninte cu o interventie militara rusa. Suntem foarte preocupati de situatie, in special evenimentele din ultimele 24 de ore, a explicat .

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema situatiei din Ucraina.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va intruni in reuniune de urgenta, sambata seara, pe tema situatiei din Ucraina, in contextul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, afirma surse oficiale. Reuniunea, a doua convocata de urgenta in ultimele 48 de ore pe aceeasi tema, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei). Reuniunea intervine in contextul in care presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut si a primit aprobarea Consiliului Federatiei, Camera superioara a .

Rusia cere o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din Ucraina.

O noua reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina, convocata la initiativa Rusiei, va avea loc luni seara la New York, anunta presedintia luxemburgheza a organismului, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Seful Dumei de Stat: Deocamdata, nu este necesara o interventie rusa in Ucraina Reuniunea Consiliului de Securitate va incepe la ora 15. 30, ora Romaniei). Sedinta de urgenta a fost solicitata de ambasadorul Rusiei la Natiunile .

Kievul cere convocarea Consiliului de Securitate ONU pentru discutii privind Crimeea

Parlamentul de la Kiev a cerut, vineri, convocarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate ONU pentru discutii privind situatia tensionata din Crimeea, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste, vineri seara, pentru consultari, pe tema crizei din Ucraina. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora Romaniei), a anuntat purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, conform Mediafax. Lituania, care asigura in prezent presedintia Consiliului de Securitate ONU, a cerut acestui organism sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea .

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite va organiza, vineri seara, o reuniune privata urmata de consultari, pe tema crizei din Ucraina, informeaza AFP. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora.

Lituania cere Consiliului de Securitate ONU sa aiba o reactie pe tema crizei din Crimeea.

Lituania va cere acestui Consiliului de Securitate ONU,sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene, informeaza Mediafax. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea va fi introdusa pe ordinea de zi a Consiliului de Securitate ONU, a declarat Linas Linkevicius. Oficialul lituanian a recunoscut ca vor exista dificultati, dat fiind ca Rusia detine drept de veto la Consiliul de Securitate ONU. Ceea ce se intampla in .

Kievul cere convocarea Consiliului de Securitate ONU pentru discutii privind Crimeea

Parlamentul de la Kiev a cerut, vineri, convocarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate ONU pentru discutii privind situatia tensionata din Crimeea, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste DE URGENTA, pe fondul situatiei din Crimeea

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va intruni in reuniune de urgenta, sambata seara, pe tema situatiei din Ucraina, in contextul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, afirma surse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3127 seconds )