Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Incident la Mina Livezeni: Mai multi mineri s-au intoxicat cu fum si gaze toxice 15 persoane au fost duse la spital

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Incident la Mina Livezeni: Mai multi mineri s-au intoxicat cu fum si gaze toxice 15 persoane au fost duse la spital

Mai multi mineri s-au intoxicat cu fum si gaze toxice in subteranul Minei Livezeni, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie. Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Hunedoara, pana acum au fost preluati si dusi la spital 14 mineri intoxicati usor cu fum. continuă pe Hotnews

Accident de munca la mina Livezeni: Peste 10 mineri s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Peste zece mineri de la mina Livezeni s-au intoxicat cu monoxid de carbon, dupa o defectiune produsa la un transformator electric. A fost declansat planul rosu de interventii. Hunedoara Libera vorbeste.

Incident grav la mina Livezeni din Valea Jiului. 14 mineri intoxicati cu fum si gaze toxice

Incident grav la mina Livezeni din Valea Jiului. Mai multi mineri au fost intoxicati cu fum si gaze toxice, in subteran.

Incident violent la malul marii: Mai multi tineri s-au luat la bataie pe o plaja din Vama Veche. Politia s-a autosesizat (VIDEO)

Un incident violent a avut loc sambata dimineata pe o plaja din Vama Veche. Mai multi tineri, unii dintre ei sub influenta bauturilor alcoolice, s-au luat la bataie in timpul unei petreceri de la malul marii.

Mai multi giganti americani au oprit publicitatea pe Facebook din cauza promovarii discursului urii

Mai multi giganti ameericani, inclusiv Coca-Cola si Unilever, au supendat contractele de publicitate pe Facebook din cauza promovarii discursului urii, actiunile companiei scazand vineri cu 8% la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )