Libnet.ro
UNICEF

20:15

UPDATE Kelemen Hunor declara ca demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare dar Guvernul nu mai trimite documente in proces pana la dezbaterea din Parlament

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kelemen Hunor declara ca demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare dar Guvernul nu mai trimite documente in proces pana la dezbaterea din Parlament

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare, au decis, vineri, liderii Uniunii, intruniti in Sedinta Consiliului Permanent. UDMR ramane in guvernare si eu o sa ma retrag, o sa imi dau demisia din functia de vicepremier si ministru al Culturii, a spus Kelemen Hunor. Acesta a precizat ca a ajuns la compromis cu primul ministru, astfel incat UDMR sa ramana la guvernare iar statul roman nu va inainta alte documente catre Curtea de la Luxemburg. continuă pe Hotnews

SURSE: Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare, au decis, vineri, liderii Uniunii, intruniti in Sedinta Consiliului Permanent, care este in desfasurare, au declarat pentru Mediafax surse participante.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. Va candida la Presedintie

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier. UDMR va ramane insa la guvernare, dupa cum au decis liderii Uniunii la Sedinta Consiliului Permanent, care este in desfasurare.

UPDATE. Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. Hunor: Am ajuns la un compromis cu premierul. Romania nu trimite documente la CJUE

Conform surselor citate, liderii UDMR au decis ca formatiunea sa ramana in Executiv. Totusi, Kelemen Hunor ar urma sa demisioneze din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, mai spun surse participante la sedinta UDMR.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare

Kelemen Hunor a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Hunor a precizat ca in acest moment nu stie cine ii va lua locul in Guvern.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare. Hunor: Nu stiu cine imi va lua locul

Kelemen Hunor a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Hunor a precizat ca in acest moment nu stie cine ii va lua locul in Guvern. in schimb, ministrul Mediului, Attila Korodi, ramane in Executiv.

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii: UDMR va ramane la guvernare

Kelemen Hunor a anuntat vineri ca va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Anuntul a fost facut dupa sedinta Consiliului Permanent de la.

Kelemen Hunor a venit la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Kelemen Hunor DEMISIONEAZA din functia de vicepremier si ministru al Culturii, iar UDMR ramane la guvernare. Kelemen, sustinut de Uniune pentru Presedintie

Update 15. 50 - Liderii UDMR, reuniti vineri in sedinta Consiliului Permanent, s-au exprimat sustinerea pentru candidatura lui Kelemen Hunor la Presedintia Romaniei, au declarat surse participante la.

Kelemen Hunor despre scandalul UDMR-MAE: Nu am fost consultat, am fost pus in fata faptului implinit

Statele mai evolueaza pe parcursul anilor si isi mai schimba pozitiile consolidate legate de anumite subiecte. ) Eu consider ca pozitia statului roman si pozitia ministrului, Ministerului de Externe este o pozitie depasita, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu referire la recentul scandal UDMR-MAE. Reamintim ca relatiile dintre UDMR si PSD s-au tensionat din cauza unui litigiu de la Tribunalul Uniunii Europene. Comisia Europeana a respins anul trecut un proiect de initiativa cetateneasca sustinut de UDMR, ce prevede autonomie lingvistica si culturala pentru minoritatile autohtone. Initiatorii au atacat decizia Comisiei la Tribunalul UE Curtea de Justitie a Uniunii Europene). Guvernele nationale au dreptul sa se constituie parte in proces fie de partea Comisie, fie de partea initiatorilor). UDMR este nemultumit deoarece Guvernul Ponta, prin MAE, a luat apararea Comisiei in acest proces.

UDMR va avea candidat propriu la prezidentiale. Partidul il vrea pe Kelemen Hunor: A spus ca se va gandi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat vineri, dupa anuntul privind demisia Guvernul Ponta 3, ca UDMR va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale, numele prezidentiabilului urmand sa fie anuntat joia viitoare, intr-o sedinta a conducerii UDMR. Conducerea partidului i-a cerut lui Kelemen Hunor sa accepte sa fie candidatul UDMR la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )