Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Kovesi castiga la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare de la sefia DNA

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kovesi castiga la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) procesul prin care a contestat decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA. continuă pe Hotnews

Kovesi castiga la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) procesul prin care a contestat decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA.

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant cere promulgarea legii prin care profesorii sa fie ajutati sa desfarsoare lectiile on-line

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere presedintelui Klaus Iohannis sa promulge legea prin care cadrele didactice pot fi ajutate sa desfasoare lectii on-line, fiindu-le acordate fonduri pentru a-si cumpara laptopuri, calculatoare sau tablete.

Ciolos despre decizia CEDO in cazul Kovesi: Fostul guvern a dus Romania in acest punct jenant

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat, marti, ca fostul Guvern PSD in frunte cu Tudorel Toader trebuie sa plateasca pentru incercarea de a subjuga justitia. Declaratia lui Ciolos vine in contextul in care Laura Codruta Kovesi a castigat la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA.

Valer Dorneanu, dupa victoria lui Kovesi la CEDO: Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de nimic

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale a declarat ca nu are niciun sentiment cu privire la decizia CEDO care i-a dat castig de cauza Laurei Codruta Kovesi in procesul prin care a contestat decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA.

Codruta Kovesi castiga procesul la CEDO impotriva Romaniei. indepartarea ei de la sefia DNA, abuziva

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis, in unanimitate, ca Laurei Codruta Kovesi i-au fost incalcate drepturile prevazute de Articolele 6 si 10 atunci cand a fost demisa de la conducerea DNA. Potrivit judecatorilor CEDO, revocarea prematura a acesteia incalca chiar scopul mentinerii unui sistem judiciar independent.

Kovesi: Hotararea CEDO consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa Sper sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani

Laura Codruta Kovesi sustine ca hotararea CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul privind revocarea sa de la sefia DNA, consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa si reprezinta o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani.

Guvernul vrea sa schimbe somajul tehnic cu o masura activa prin care sa plateasca o parte din salariul angajatilor care revin la munca

Pentru companiile care isi vor reporni activitatea dupa eliminarea restrictiilor Guvernul vrea sa treaca de la masura somajului tehnic la o masura activa. Adica pentru orice persoana care este reangajata, care revine in activitate in companiile pentru care se ridica restrictiile Guvernul participa la sustinerea platii salariului, a explicat premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )