Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Zi libera pentru elevii din Capitala, vineri, 31 mai. Cursuri suspendate in toate scolile din Bucuresti pentru vizita Papei in Romania

Hotnews Hotnews,
 UPDATE. Zi libera pentru elevii din Capitala, vineri, 31 mai. Cursuri suspendate in toate scolile din Bucuresti pentru vizita Papei in Romania

Cursurile din toate scolile si gradinitele din Capitala vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei in Bucuresti, decizia fiind aprobata vineri, in cadrul comandamentului intrunit la Primaria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unitati in cursul zilei de joi, 30 mai. continuă pe Hotnews

Anunt de ULTIM MOMENT pentru elevii din Bucuresti. Cursuri suspendate pentru vizita Papei in Romania

Cursurile din toate scolile si gradinitele din Capitala vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei in Bucuresti. O parte dintre unitatile de invatamant din Bucuresti vor fi inchise.

UPDATE. Zi libera pentru elevi, vineri, 31 mai. Cursuri suspendate in toate scolile din Bucuresti pentru vizita Papei in Romania

Cursurile din toate scolile si gradinitele din Capitala vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei in Bucuresti, decizia fiind decisa vineri, in cadrul comandamentului intrunit la Primaria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unitati in cursul zilei de joi, 30 mai.

Cursurile in scolile de pe traseul Papei Francisc vor fi suspendate joi, 30 mai. Vineri, 31 mai, vor fi inchise toate scolile din Capitala

Cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania, joi, 30 mai, vor fi inchise toate scolile de pe traseul Sanctitatii Sale. Iar vineri, 31 mai, vor fi inchise toate scolile din Bucuresti, a anuntat primarul Gabriela Firea si Inspectorul Scolar.

Este oficial! Toate scolile din Capitala sunt inchise pe 31 mai. Iata cu ce ocazie

Toate scolile, gradinitele si liceele din Capitala vor fi inchise, vineri, 31 mai 2019, cu oacazia vizitei Papei Francisc in Romania. De asemenea, joi, 30 mai, cursurile vor fi suspendate partial in unitatile de invatamant aflate in zona traseului principal al Suveranului Pontif. Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar, in cadrul unui comandament organizat [] .

Mai multi membri ai unui clan din Capitala au fost ridicati de Politie, fiind acuzati de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si favorizarea infractorului. Au luat o minora cu forta, de pe strada, si...

Sapte persoane au fost retinute miercuri seara, dupa ce, in cursul zilei, politistii din Capitala au pus in aplicare sapte mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar privind savarsirea.

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Noi imagini de la bancomatul aruncat in aer din Capitala. Jefuitorii, considerati extrem de bine organizati

UPDATE Atacatorii care au aruncat in aer un bancomat in Capitala sunt profesionisti si extrem de bine organizati, arata surse din ancheta. Este cel mai eficient atac de acest gen dat pana acum in Romania, .

Bilant ISU dupa codul portocaliu de ploi din Capitala: Peste 200 de actiuni pentru eliminarea apei

Pompierii au intervenit, vineri, in urma ploii torentiale, in peste 200 de cazuri in Bucuresti si Ilfov, pentru a elimina apa acumulata in locuinte, curti si strazi, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )