Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Liviu Dragnea, o noua incercare de eliberare din penitenciar El a fost adus din nou la instanta, unde s-a plans ca i se taraganeaza procesul

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liviu Dragnea, o noua incercare de eliberare din penitenciar El a fost adus din nou la instanta, unde s-a plans ca i se taraganeaza procesul

Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 la Penitenciarul Rahova, a fost adus din nou marti la Tribunalul Bucuresti, unde a facut o noua incercare de a scapa de pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. Tribunalul a decis insa ca nu are competenta sa ii judece solicitarea si a trimis-o inaltei Curti de Casatie si Justitie, instanta care i-a respins in luna ianuarie o cerere identica. Fostul lider al PSD a contestat decizia de condamnare prin mai multe cai extraordinare, iar pana acum magistratii i-au respins trei cereri de eliberare. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea afla daca iese din detentie: Contestatia fostului lider PSD, judecata la Tribunalul Bucuresti

Liviu Dragnea afla daca va iesi de dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, contestatia depusa de fostul lider PSD, care a fost amanata, pentru ca avocatul lui Dragnea nu s-a prezentat.

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea. Cererea de eliberare, judecata la iCCJ

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, dupa ce Tribunalul Bucuresti a propus mutarea dosarului la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Liviu Dragnea, decizie controversata a judecatorilor. Ce se intampla cu cererea de eliberare

Liviu Dragnea a ajuns, marti, la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut, din nou, sa fie eliberat din inchisoare. Fostul presedinte al PSD spune ca este tinut ilegal in puscarie, pentru ca a fost condamnat de un complet de trei judecatori constituit ilegal. Liviu Dragnea, decizie controversata a judecatorilor Potrivit Mediafax, Liviu Dragnea, fostul lider PSD, .

Cererea de eliberare a lui Liviu Dragnea, trimisa la Curtea Suprema

Cererea de contestatie la executare a lui Liviu Dragnea va fi judecata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Asta dupa ce Tribunalul Bucuresti a stabilit, marti, ca nu are competenta.

Lovitura fatala pentru Liviu Dragnea. Partidul a confirmat tot ce era inainte doar o speculatie

Partidul Social Democrat a aflat care este motivul pentru care a pierdut 1,2 milioane de voturi, in mai putin de 3 ani! Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru starea in care se afla acum partidul, care trece prin cea mai grea perioada a sa, de la infiintare. Liviu Drgnea a tras partidul in jos, potrivit .

Mesajul dureros al Irinei Tanase de Valentines Day. Iubita lui Liviu Dragnea suporta cu greu distanta dintre ei! (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea a fost nevoita sa petreaca singura Ziua indragostitilor. Distanta dintre ea si Liviu Dragnea este greu de suportat, mai ales in cea mai romantica zi din an, iar acest lucru se vede.

Liviu Dragnea, nemultumit in instanta: imi termin executarea pana se judeca!

Liviu Dragnea este total nemultumit fata de situatia din instanta. Fostul lider PSD a afirmat, in sala de judecata, ca cererea sa este amanata din variate motive si ca va ajunge sa isi termine mandatul de executare pana la avea o decizie.

Dragnea forteaza iar iesirea din inchisoare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea urmeaza sa fie scos, marti, din Penitenciarul Rahova si dus la Tribunalul Bucuresti, unde trebuie sa se judece procesul in care sustine ca este detinut ilegal si cere sa fie pus de indata in libertate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )