Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Adevărul Adevărul,
UPDATE Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe avertizari de Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului si cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat. continuă pe Adevărul

Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe avertizari de Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului si cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat.

UPDATE Au fost emise mai multe avertizari Cod galben de furtuna. in unele zone din Capitala ploua cu grindina

Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuna fiind asteptate descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Si in Capitala a inceput sa ploua. in unele zone cu grindina.

METEO Au fost emise mai multe avertizari Cod galben de furtuna

Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuna fiind asteptate descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.

Cod galben de inundatii pe unele rauri mici din Moldova, Maramures si Dobrogea

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor a lansat mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din Moldova, Maramures siDobrogea. Ca urmare a informatiilor radar si a.

UPDATE. Incidente in mai multe sectii din Capitala. 50.000 de angajati ai MAI, in dispozitiv de alegeri

Procesul de vot, in sectiile 158 si 159 a fist intrerupt. Decizia a fost luata de presedintii celor doua sectii de votare dupa ce mai multe autocare cu alegatori au ajuns sa voteze. Dupa primele informatii, acestia ar fi angajati ai unei firme de intretinere. Peste 30. 000 de angajati ai MAI, pazesc sectiile de votare.

Avertizare cod galben de ploi si grindina. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, marti seara, mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi si grindina. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 20. 45 si 22. 00, in centrul si estul judetului.

Meteo. Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica sub Cod galben de furtuni fiind asteptate inclusiv caderi de grindina.

ANM: Cod galben de ploi si intensificari ale vantului in judetele Suceava si Bacau

Meteorologii au emis, miercuri, doua atentionari cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile pentru zonele montane ale judetelor Suceava si Bacau. Potrivit meteorologilor, intre orele 13:30 .

ANM: Cod galben de ploi si grindina in judetele Dolj si Timis

Meteorologii au emis, marti, doua atentionari cod galben de ploi si grindina, valabile pentru judetul Dolj si judetul Timis. in intervalul 07:55 si 09:15, in partea estica a judetului Dolj- zona.

Cod galben de ploi, grindina si intensificari de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )