Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Ministrul de Interne anunta reducerea posturilor de conducere: Planul de reorganizare a institutiilor din Ministerul de Interne, finalizat in aceasta saptamana

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ministrul de Interne anunta reducerea posturilor de conducere: Planul de reorganizare a institutiilor din Ministerul de Interne, finalizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca in aceasta saptamana va fi finalizat un plan de restructurare a institutiilor din Ministerul de Interne, incluzand Politia si Jandarmeria, si ca a avut discutii doar cu reprezentantii Jandameriei legat de un model cu comanda regionala. El sustine ca astfel se vor reduce multe posturi de conducere cu salarii foarte mari. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din ministerul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta intr-o postare pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari profunde in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Ministrul de Interne anunta o eficientizare si o restructurare la MAI: Este o necesitate

Ministrul de Interne Marcel Vela a precizat ca, prin reforma care va avea loc la MAI se urmareste eficientizarea institutiei, astfel incat cetatenii sa simta institutia este alaturi de ei, iar cota de apreciere sa creasca de la 30% la cat mai mult.

Ministrul de Interne reduce posturile de conducere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca in acesta saptamana va fi finalizat un plan de restructurare a institutiilor din Ministerul de Interne, incluzand Politia si Jandarmeria, si ca a avut discutii doar cu reprezentantii Jandameriei legat.

Ministrul Muncii anunta desfiintarea ghiseelor de la Casele de pensii: Functionarii si pensionarii trebuie sa poata vorbi de la egal la egal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vrea sa sefiinteze ghiseele de la Casele de Pensii pentru ca isi doreste ca pensionarii sa nu ami fis pusi intr-o postura umilitoare in fata.

Cutremur in randul bugetarilor. Ministrul Agriculturii anunta restructurari

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie reduse 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate.

Ministrul Muncii anunta intarzieri la plata pensiilor in Suceava: Vrea toata tara dar nu vrea CEC Suceava (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, vineri, intarzieri in plata pensiilor in judetul Suceava. Faci tot posibilul sa fie banii trimisi cat mai repede pensionarilor dupa sarbatori, din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )