Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE // Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiata de procurorii DNA in dosarul Tel Drum. Ce informatii i s-au solicitat

B1 B1,
UPDATE // Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiata de procurorii DNA in dosarul Tel Drum. Ce informatii i s-au solicitat

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a ajuns, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde este audiata in calitate de martor in dosarul Tel Drum, dosar in care apare si fostul lider PSD, Liviu. continuă pe B1

UPDATE // Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiata de procurorii DNA in dosarul Tel Drum

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a ajuns, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde este audiata in calitate de martor in dosarul Tel Drum, dosar in care apare si fostul lider PSD, Liviu.

Ministrul de Interne Carmen Dan, audiata de procurorii DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in jurul orei 16:00. Potrivit unor surse judiciare, ministrul de Interne Carmen Dan este citata in calitate de.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiata de procurorii DNA in dosarul Tel Drum

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a ajuns, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde este audiata in calitate de martor in dosarul Tel Drum, dosar in care apare si fostul lider PSD, Liviu.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata la DNA

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata la aceasta ora la Directia Nationala Anticoruptie, au declarat surse judiciare, citate de Digi 24.

IN DOSARUL TEL DRUM: Carmen Dan, audiata la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata in dosarul Tel Drum, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Ministrul de Interne Carmen Dan, citata la DNA

Carmen Dan, ministrul de Interne, a ajuns la DNA, unde a fost dusa de soferul personal, imediat dupa sedinta de Guvern. Este prima data cand Carmen Dan este chemata la DNA.

Ministrul de Interne Carmen Dan, de urgenta la DNA! Ce se intampla acum

Ministrul de Interne Carmen Dan a ajuns, joi dupa-amiaza, la DNA, potrivit surselor G4Media. Pana in acest moment, potrivit sursei citate, nu se stie clar in ce calitate este audiat membrul cabinetului Dancila, Carmen Dan fiind si senator. ACTUALIZARE: Ministrul de Interne ar fi fost chemat la DNA pentru a da explicatii in dosarul Tel [] .

UPDATE Carmen Dan a fost audiata timp de trei ore la DNA in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiata joi dupa-amiaza la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, ea a fost chemata in calitate de martid in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu. Carmen Dan a plecat de la DNA dupa aproximativ trei ore, fiind huiduita de mai multe persoane care au strigat Sluga lui Dragnea, Demisia.

Carmen Dan este audiata la DNA in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata la aceasta ora la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, ea este audiata in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul. Precizarile vin dupa ce pesedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenta a ministrilor de Externe - Teodor Melescanu si de Interne - Carmen Dan, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in tara si strainatate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )