Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce, vineri,. continuă pe B1

Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova: Toti membrii Guvernului si-au anuntat demisia

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce vineri.

VIDEO Criza politica din Republica Moldova: Plahotniuc renunta la putere. Guvernul condus de Filip demisioneaza Dodon: E o victorie, dar nu e o victorie finala Maia Sandu: Actiunile lui Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite

Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu. Reprezentantii Partidului Democrat au anuntat vineri seara retragerea de la guvernare, prin demisia ministrilor Cabinetului condus de Pavel Filip, anunta Unimedia. Este o victorie, dar nu este o victorie finala si nu trebuie sa ne linisteasca, a declarat Igor Dodon, la scurt timp de la anuntul PDM. Actiunile abuzive dictate de Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite, a afirmat, la randul sau, Maia Sandu. Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc la renuntat la putere .

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

Criza politica la Chisinau: Omul oligarhului Plahotniuc, Pavel Filip, anunta mutarea ambasadei Republicii Moldova in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Pavel Filip, premierul in exercitiu de la Chisinau, a anuntat marti ca Republica Moldova isi muta ambasada la Israel din orasul Tel Aviv la Ierusalim, informeaza deschide. md. Am fost in.

Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc a renuntat la putere

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca ultimele evolutii politice de la Chisinau pot scoate Republica Moldova din criza si contribuie la o tranzitie pasnica a puterii.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

MAE, mesaj privind Republica Moldova: Vointa cetatenilor trebuie respectata

Ministerul Afacerilor Externe transmite o noua pozitie a Romaniei privind situatia din Republica Moldova. Dupa ce ministrul Melescanu sustine varianta alegerilor anticipate, la fel ca tabara Plahotniuc, azi, MA.

Rasturnare de situatie in Republica Moldova. Ce s-a intamplat cu Guvernul de la Chisinau

Criza din Republica Moldova pare sa scada in intensitate, dupa ce Vladimir Cebotari, vicepresedinte al PDM, partid fondat de Vladimir Plahotniuc, a anuntat ca Guvernul Pavel Filip va demisiona si va lasa Guvernul Maia Sandu sa preia conducerea tarii, informeaza presa moldoveneasca. Guvernul de la Chisinau demisioneaza Dupa o saptamana in care au pazit cladirea .

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

LUDOVIC ORBAN: Democratia a invins in Republica Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca democratia a invins in Republica Moldova, precizand ca demisia Guvernului Filip, desi a venit cu intarziere, reprezinta un gest de normalitate deoarece isi pierduse orice urma de legitimitate si cramponarea de putere nu ar fi facut altceva decat sa arunce Republica Molova in haos si conflict.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )