Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Peste jumatate din tara, sub cod galben de ceata si depuneri de chiciura

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Peste jumatate din tara, sub cod galben de ceata si depuneri de chiciura

Douazeci si doua de judete sunt sub cond galben de ceata si chiciura pana la ora 10. 00, respectiv 11. continuă pe Hotnews

Peste jumatate din tara, sub cod galben de ceata si depuneri de chiciura pna la ora 8

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ceata si depuneri de chiciura, valabile pana la ora 8 in 23 de judete, transmite Mediafax.

Cod galben de ninsori si polei n jumatate de tara pna duminica dimineata

Meteorologii au emis vineri la ora 12. 00 o informare de intensificari temporare ale vantului si polei valabila pana duminica la ora 6. De asemenea, vineri la ora 14. 00 intra in vigoare si un cod galben de ninsori si ploi insemnate. Meteorologii anunta noi zile cu ploi si polei in Bucuresti.

Cod galben de ceata in 21 de judete; in Valcea, Olt, Gorj, Dolj si Harghita va fi ceata cel putin pana la ora 11.00

Meteorologii au prelungit, luni, codul galben de ceata pentru 21 dintre cele 23 de judete aflate initial sub incidenta unor avertizari nowcasting. Au iesit de sub avertizare judetele Braila si Giurgiu. in majoritatea zonelor ceata va persista pana la ora 10. 00, in timp ce in Valcea, Olt, Gorj, Dolj si Harghita va fi cod galben cel putin pana la ora 11.

Noi avertizari de la meteorologi! Cod galben de polei in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant, ceata si polei pentru judetele Constanta, Tulcea, Botosani si Covasna. in Capitala a fost in vigoare un cod portocaliu de polei, iar.

Cod galben de ceata densa in Baragan. Vizibilitatea scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting cod galben de ceata pentru noua judete, printre care si Calarasi, valabila pana la ora 10.

Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Frigul instalat de cateva zile in intreaga tara nu o sa plece prea curand, meteorologii anuntand un weekend cu ninsori, lapovita si polei pentru mai multe zone din tara. Later edit: Atentionarea de vreme rea a fost prelungita.

Alerta meteo in Bucuresti! Cod galben de ceata in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza o atentionare nowcasting cod galben de ceata pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, in.

Cod Galben de ceata si depuneri de chiciura in zeci de localitati din Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ceata si depuneri de chiciura, valabile in 23 de judete.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata si depuneri de chiciura in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionarile cod galben de ceata si depuneri de chiciura pentru 14 judete si a emis altele noi, valabile pentru opt judete. Atentionarile cod.

Romania lovita de vreme extrema. Cod galben de ninsori in 26 de judete si in Bucuresti, pana sambata dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua atentionare cod galben de ninsori, valabila pana sambata dupa-amiaza, in 26 de judete si in Municipiul Bucuresti, respectiv o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )