Libnet.ro
UNICEF

19:45

UPDATE. Ponta: Dupa 20 de ani, nu mai importam mai multa mancare decat exportam.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta: Dupa 20 de ani, nu mai importam mai multa mancare decat exportam.

2013 a fost cel mai bun an economic dupa 2008. Am avut cel mai mare PIB, cea mai scazuta rata a inflatiei. Anul agricol a fost unul dintre cei mai buni si dupa 20 de ani nu mai importam mai multa mancare decat exportam. De asemenea, am reusit sa crestem veniturile, in special la pensionari si unele categorii de salariati. Anul acesta vreau sa stabilim targeturi de crestere economica. Avem cel mai mic deficit, iar absorbtia fondurilor europene a crescut de la 7 la 34%. Cresterea e . continuă pe România Liberă

Adrian Mutu revine in Liga 1 dupa 15 ani. Fierbinte ca imobiliarele, Mutu vine sa se explodeze Liga 1 la Petrolul

Adrian Mutu a ajuns pe 14 ianuarie 2014 din nou in campionatului Romaniei. A plecat in anul 2000 din Divizia A si a cazut in 2014 in Liga 1. Plecat pentru 600. 000 de euro suma de transfer de la FC Arges la Dinamo, varful de piata al jucatorului care avea sa fie poreclit Briliantul urma sa creasca de 30 de ori si sa atinga maximul in 2003. El ar putea atinge la Petrolul o cariera la seniori de 20 de ani. Iata rezumatul carierei lui Mutu, cu bune si rele, un jucator care pana in 2006 nu a reusit sa stea mai mult de doi ani la o echipa din strainatate, dar care o data la doi ani isi dubla valorea de piata.

Hilary Duff s-a separat de sot dupa trei ani de mariaj

Veste soc la Hollywood. Dupa trei ani de mariaj si un copil, Hilary Duff si Mike Comrie au decis.

Procurorul general il apara pe Victor Ponta, dupa ce premierul a calificat condamnarea lui Nastase drept un act politic: Eu unul nu ma simt afectat, nu ma simt amenintat in vreun fel

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat pentru Digi 24 ca nu se simte afectat sau amenintat de declaratiile premierului Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Adrian Nastase. Procurorul-sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se pronunta astfel asupra comentariilor premierului Victor Ponta, inainte ca Inspectia Judiciara sa faca verificarile solicitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Nitu a calificat declaratiile premierului ca facand parte dintr-un discurs politic.

Pentru barbati: 4 sfaturi sa arati cu 5 ani mai tanar

Pentru barbati este la fel de important ca si pentru femei sa arate bine, sa fie in forma si sa se simta bine in propria-i piele. Pentru barbati nu mai este de mult ceva efeminat sa acorde o.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )