Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE Ponta, la Washington: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ponta, la Washington: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita oficiala de trei zile la Washington, a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic si a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz. continuă pe Adevărul

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Reforma sanatatii romanesti: Ponta-care

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic si a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz.

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Premierul a discutat si despre listarea Romgaz

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic.

UPDATE Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE. Premierul a vorbit si despre listarea Romgaz

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic. Totodata, Ponta a anuntat ca investitiile americane vor continua in Romania. Premierul a discutat, de asemenea, si despre listarea Romgaz.

Ponta, din SUA: Toti cei care exploateaza resursele vor plati redeventa, trebuie sa pastram limita UE

Premierul Victor Ponta a dat asigurari in fata marilor companii americane ca Romania este o tara sigura din punct de vedere economic. Totodata, Ponta a anuntat ca investitiile americane vor continua in ROomania.

Toti cei pe care ii cunosteam au murit. Bilantul provizoriu dupa trecerea taifunului Wipha prin Japonia

Taifunul Wipha a provocat moartea a cel putin 24 de persoane in Japonia, dintre care 22 pe Insula Oshima, unde salvatorii continuau vineri sa caute supravietuitori si victime, informeaza AFP.

Ponta: Isarescu ar fi un candidat cu foarte multe sanse la Presedintie, dar nu candideaza.

Premierul Victor Ponta a adeclarat, vineri, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi un candidat cu foarte multe sanse la prezidentiale, dar nu candideaza, transmite Mediafax. Ar fi, dar nu candideaza. Toti cei care nu candidam avem sase foarte mari, a spus Ponta. Premierul a adaugat ca doar cei care candideaza au probleme cu sansele, in timp ce ceilalti, de pe margine, sunt intotdeauna mult mai buni. Doar cei care candideaza, saracii, au probleme cu sansele. Ceilalti, de pe margine, .

Un avion cu parasutisti s-a prabusit in Belgia. Toti cei aflati la bord si-au pierdut viata

Cel putin zece persoane au murit in urma prabusirii, sambata, a unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti la Fernelmont, in provincia Namur, scrie Agerpres. Potrivit presei belgiene, nu ar.

9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, oferite de site-ul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )