Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE Procurorii DNA nu mai cer arest la domiciliu pentru Elena Udrea. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea masurii ar insemna ca este considerata deja vinovata

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Procurorii DNA nu mai cer arest la domiciliu pentru Elena Udrea. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea masurii ar insemna ca este considerata deja vinovata

UPDATE Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea informeaza Digi24. Elena Udrea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, unde se judeca trecerea fostului ministru intr-o masura mai blanda decat cea a arestului la domiciliu si a sustinut ca daca i se pastreaza masura inseamna ca judecatorii o considera deja vinovata. continuă pe Hotnews

Elena Udrea a scapat de arestul la domiciliu: Fosta candidata la prezidentiale va fi plasata sub control judiciar

Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, desi masura expira saptamana viitoare. Acesta va fi plasata sub control judiciar, informeaza B1 TV. Fostul.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

QA: Rarinca 2, 283 de zile in arest preventiv pentru o crima pe care nu a comis-o

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, un al doilea caz Rarinca in justitia din Romania, in care un barbat a fost tinut aproape 10 luni in arest preventiv pentru o.

Ion Cristoiu: Prin eliberarea Elenei Udrea, Binomul SRI-DNA anunta asaltul final impotriva lui Victor Ponta!

Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, desi aceasta masura expira saptamana viitoare. inainte de sedinta de judecata, fostul ministru si-a.

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj

Un executor judecatoresc a fost trimis in judecata pentru ca ar fi santajat un coleg sa ii dea 70. 000 euro pentru a nu-l denunta la DNA pentru niste fapte pe care le-ar fi comis in legatura cu serviciul.

Procurorii DNA Oradea au pus sechestru pe averea baronului Alexandru Kiss si a milionarului Beniamin Rus

Averea vicepresedintelui Alexandru Kiss si cea a milionarului Beniamin Rus a fost pusa sub sechestru. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au instituit masura sechestrului, cei doi fiind anchetati sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

Agentia Nationala de Integritate a sesizat DNA si ANAF, cerand cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si fapte de coruptie, in legatura cu mai multe contracte atribuite firmei Conpress Holding, precum si cu un contract al Consiliului Judetean Constanta incheiat cu ocazia evenimentului Centura de Aur din 2013.

ANI cere DNA cercetarea lui Nicusor Constantinescu pentru conflict de interese si coruptie

ACTUALIZARE 19:08 and Seful CJ Constanta: Voi depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva inspectorului ANI Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, spune ca va depune plangere penala impotriva inspectorului Agentiei Nationale de Integritate responsabil cu dosarul de evaluare in urma caruia ANI a cerut DNA cercetarea sa penala pentru conflict de interese si fapte de coruptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )