Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Procurorii au reluat cercetarile la casa din Caracal. Dinca si-a mentinut declaratiile si a oferit noi indicii la audierile de azi-noapte

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Procurorii au reluat cercetarile la casa din Caracal. Dinca si-a mentinut declaratiile si a oferit noi indicii la audierile de azi-noapte

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, acesta fiind adus la fata locului, dupa ce a fost audiat ore intregi in cursul noptii, suspectul mentinandu-si declaratiile anterioare. Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite . ) vor fi verificate si gropile cu beton si ciment, a precizat purtatoarea de cuvant a DIICOT, precizand ca Dinca a oferit noi indicii in timpul audierilor de azi noapte. continuă pe Hotnews

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Cercetarea a fost reluata de la zero

UPDATEAnchetatorii au reluat vineri, la o saptamana de la inceperea perchezitiilor, cercetarile la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, in prezenta acestuia. Potrivit anchetatorilor acestia au.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase

UPDATEAnchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de cateva ore din nou in casa ororilor, de unde Alexandra a sunat.

DIICOT a reluat cercetarile acasa la Gheorghe Dinca: Abia vineri procurorii au luat amprente de pe porti si au decis sa sparga gropile cimentate din curte (VIDEO)

Dupa noua zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii dau si ei impresia ca se zbat sa gaseasca vreun indiciu. Abia vineri au luat amprentele de pe portile de la curtea lui Gheorghe Dinca si tot acum au.

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Criminalistii au gasit oase in vegetatie

UPDATE Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a ajuns, vineri, la casa din Caracal unde le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, si participa, alaturi de procurorii DIICOT, la.

Surse: Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Cautari metru cu metru in casa ororilor

UPDATE Barbatul suspect ca ar fi ucis doua adolescente se afla in Casa Groazei din Caracal. Acesta trebuie sa fie in incinta locuintei in momentul in care cautarile sunt in.

Consiliul Superior al Magistraturii discuta joi suspendarea procurorului din Caracal care nu ar fi permis perchezitia in casa lui Dinca inainte de ora 6.00

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) vor discuta joi propunerea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a lui Cristian Popescu, procurorul din Caracal care nu le-ar fi permis politistilor sa patrunda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00. Ancheta inspectorilor judiciari vizeaza exercitarea functiei cu grava neglijenta.

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Amprentele de pe poarta, luate in a saptea zi de la cautari

UPDATE Barbatul suspect ca ar fi ucis doua adolescente se afla in Casa Groazei din Caracal. Acesta trebuie sa fie in incinta locuintei in momentul in care cautarile sunt in desfasurare. Cei de la.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

Procurorul din Caracal care nu a permis perchezitia in casa lui Dinca inainte de ora 6.00 a fost suspendat din functie

Procurorul din Caracal care nu le-a permis politistilor sa patrunda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00 a zilei de vineri a fost suspendat din functie pe durata cercetarii disciplinare desfasurate in cazul sau de catre Inspectia Judiciara, a decis joi Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Ancheta inspectorilor judiciari vizeaza exercitarea functiei cu grava neglijenta de catre procurorul Cristian Popescu, iar CSM a apreciat ca procedura disciplinara desfasurata in cazul procurorului este de natura sa aduca atingere prestigiului justitiei.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )