Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Rasturnare de situatie pentru separatistii prorusi: Putin le cere sa amane referendumul programat la 11 mai

Adevărul Adevărul,
UPDATE Rasturnare de situatie pentru separatistii prorusi: Putin le cere sa amane referendumul programat la 11 mai

Dupa o noapte agitata cu lupte intre fortele ucrainene si garzile proruse in mai multe localitati din regiunea Donetk, zona cheie a miscarilor separatiste sustinute de Moscova, situatia se prezenta calma in timpul zilei de miercuri. in mod neasteptat, liderul de la Kremlin le-a transmis rebelilor prorusi sa amane organizarea referendumurilor pentru independenta, stabilite la data de 11 mai. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie pentru separatistii prorusi: Putin le cere sa amane referendumul programat la 11 mai

Dupa o noapte agitata cu lupte intre fortele ucrainene si garzile proruse in mai multe localitati din regiunea Donetk, zona cheie a miscarilor separatiste sustinute de Moscova, situatia se prezenta calma in timpul zilei de miercuri. in mod neasteptat, liderul de la Kremlin le-a transmis rebelilor prorusi sa amane organizarea referendumurilor pentru independenta, stabilite la data de 11 mai.

Putin cere separatistilor ucraineni sa amane referendumul programat pentru 11 mai

Presedintele rus, Vladimir Putin, le-a cerut miercuri separatistilor ucraineni sa amane referendumul programat pentru 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate Donetk. Le.

Vladimir Putin cere amanarea referendumului din Donetk

Presedintele rus, Vladimir Putin, le-a cerut miercuri separatistilor ucraineni sa amane referendumul programat pentru 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate Donetk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )