Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Ce restrictii raman in vigoare dupa 15 mai? Iohannis: Marile festivaluri probabil nu vor avea loc in acest an, daca se reiau competitiile sportive, vor fi fara spectatori Nu vom putea pleca din localitate fara motiv

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ce restrictii raman in vigoare dupa 15 mai? Iohannis: Marile festivaluri probabil nu vor avea loc in acest an, daca se reiau competitiile sportive, vor fi fara spectatori Nu vom putea pleca din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis spune ca relaxarea unor masuri incepand din 15 mai nu inseamna in niciun caz revenirea la viata pe care am avut-o inaintea pandemiei, pentru ca pericolul nu a trecut. in continuare, nu ne vom putea intalni in grupuri mai mari de 3 persoane, nu vom putea merge la mall sau la restaurant si nu vom putea pleca din localitate fara un motiv intemeiat. De asemenea, marile festivaluri probabil ca nu vor avea loc in acest an. continuă pe Hotnews

Orban: Parcurile si hotelurile ar putea fi deschise dupa 15 mai, dar locurile de joaca si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Digi24. ro, ca parcurile si hotelurile ar urma sa fie deschide dupa 15 mai, dar locurile de joaca pentru copii si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

Nici dupa 15 mai nu vom merge la restaurant sau la mall, nu vom iesi din localitate fara motiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca nici dupa data de 15 mai, in Romania nu vor f.

Popescu: Ne gandim la un pachet de sprijin al hotelierilor romani; ne dorim terase deschise dupa 15 mai

Hotelierii romani ar putea beneficia de un pachet de sprijin din partea statului, a anuntat luni seara, la Realitatea Plus, ministrul Economiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, el a precizat, totodata, ca oficialii din turism intentioneaza sa discute cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii pentru a vedea daca, dupa data de 15 mai, este posibil sa se deschida terasele in Romania.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Klaus Iohannis: Nici dupa 15 mai nu vom putea sa plecam din localitate decat daca avem un motiv foarte serios

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Virgil Popescu: Ne dorim ca, dupa 15 mai, sa avem macar terase deschise in Romania

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat luni seara ca isi doreste ca dupa 15 mai cel putin terasele sa se deschida in Romania, dar ca aceasta decizie va fi luata abia dupa discutii cu Ministerul Sanatatii.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

VIDEO Cum va arata relaxarea dupa 15 mai. Ce spune Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, luni, dupa prezentarea Ordonantei Militare nr. 10, ca relaxarea dupa 15 mai va fi graduala si a facut apel la romani sa dea dovada de responsabilitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )