Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Reteaua sociala Facebook a cazut in toata lumea

Adevărul Adevărul,
UPDATE Reteaua sociala Facebook a cazut in toata lumea

Reteaua sociala Facebook, folosita de peste un miliard de oameni, nu functioneaza in aceasta seara in Romania si in toata lumea. continuă pe Adevărul

Reteaua sociala Facebook a cazut in toata lumea

Reteaua sociala Facebook, folosita de peste un miliard de oameni, nu functioneaza in aceasta seara in Romania si in toata lumea.

UPDATE: Reteaua de socializare Facebook a picat

Reteaua de socializare Facebook a picat, luni, in jurul orei 22:00. Aceasta este a doua oara in patru zile in Facebook nu a fost functional.

Zuckerberg vrea ca toata lumea sa fie online (si pe Facebook) pana in 2020

Un studiu de saptamana trecuta ne-a deprimat putin. El zicea ca mai mult de jumatate din populatie lumii 4,2 miliarde de persoane) nu are acces la Internet. Mark Zuckerberg vrea sa lege toti acei oameni la Internet, dar scopul lui nu este atat de nobil pe cat pare. in cadrul unei sedinte ONU, Zuckerberg si-a [] Zuckerberg vrea ca toata lumea sa fie online si pe Facebook) pana in 2020 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Congresul European de Prevenire a Cancerului: Radioterapia ar putea fi accesibila pentru toata lumea pana in 2035

Milioane de oameni ar putea fi salvati de cancer. Potrivit unui studiu prezentat la Congresul European de Prevenire a Cancerului, radioterapia ar putea fi accesibila pentru toata lumea pana in 2035, informeaza B1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )