Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Scandalul din justitie continua. Birchall o acuza pe Savonea ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei ii cere sa ii transmita urgent opinia privind raportul GRECO

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Scandalul din justitie continua. Birchall o acuza pe Savonea ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei ii cere sa ii transmita urgent opinia privind raportul GRECO

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, someaza Consiliul Superior al Magistraturii sa transmita ministerului in regim de urgenta punctul de vedere al institutiei legat de raportul GRECO. Birchall a spus ca a asteptat si asteapta opinia institutiei, care se pare insa ca era preocupata de modificarea Legii ANI si a acuzat-o pe Lia Savonea ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei, transmitand direct in Senat propunerile pentru Legea ANI. continuă pe Hotnews

Razboiul in Justitie continua. Ana Birchall acuza CSM ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, someaza Consiliul Superior al Magistraturii sa transmita ministerului in regim de urgenta punctul de vedere al institutiei legat de raportul GRECO. Birchall a spus ca a asteptat si asteapta opinia institutiei, care se pare insa ca era preocupata de modificarea Legii ANI.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca, in viziunea sa, Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu este in beneficiul actului de justitie. Existenta acestei sectii.

Presedintele CSM, Lia Savonea, incearca din nou sa o numeasca Adinei Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ)

Lia Savonea a convocat, marti, o noua sedinta in cadrul careia se va incerca numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se arata inordinea de zi a.

Stefan Mandachi, initiatorul miscarii Sieu, reactie plina de revolta dupa accidentul din Ialomita. Pe cine acuza

Stefan Mandachi, cel care a initiat miscarea Sieu, a avut o reactie plina de revolta dupa accidentul din judetul Ialomita, in care 10 persoane si-au pierdut viata. Aflat intr-o vizita in Islanda, omul de afaceri a postat un mesaj pe retelele de socializare in care s-a plans de starea drumurilor din Romania. Stefan Mandachi, initiatorul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )