Libnet.ro
UNICEF

19:45

UPDATE Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini. Reactia sefei DNA: Este o minciuna incalificabila

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini. Reactia sefei DNA: Este o minciuna incalificabila

Sebastian Ghita, aflat in prezent in Belgrad, in mijlocul procedurilor legale de extradare, a declarat la Antena 3 ca, in anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi suma de 7. 000 de euro pentru achizitionarea unui autoturism. Sefa DNA a catalogat acesta informatie drept o minciuna incalificabila, si a precizat ca va urma caile legale in aceasta situatie. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi oferit bani Laurei Codruta Kovesi pentru achizitionarea unei masini

Sebastian Ghita, aflat in prezent in Belgrad, in mijlocul procedurilor legale de extradare, a declarat la Antena 3 ca, in anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi suma de 7. 000 de euro pentru achizitionarea unui autoturism.

Sebastian Ghita sustine ca i-ar fi dat bani sefei DNA, Laura Kovesi, ca sa-si cumpere o masina

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, miercuri, ca i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca sa-i .

Prima reactie a DNA dupa ce i-a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au avut o prima reactie, dupa ce a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita. DNA a oferit un raspuns scurt celor de la Romania TV prin care au.

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful.

Sebastian Ghita a confirmat pentru Antena 3: Da, i-am dat bani lui Kovesi!

Sebastian Ghita a confirmat, miercuri, dezvaluirea facuta cu o zi in urma de jurnalistul Dan Andronic si anume ca i-a dat bani Laurei Codruta Kovesi ca sa iti cumpere o masina. Totul s-ar fi.

Andronic: Kovesi a primit bani de la Sebastian Ghita

Laura Codruta Kovesi a primit bani de la Sebastian Ghita pentru a-si cumpara o masina, in perioada in care a lucrat la Bruxelles, sustine jurnalistul Dan Andronic, intr-un nou episod Noi suntem statul,.

Sebastian Ghita, dezvaluire despre porecla data de George Maior binomului Florian Coldea- Laura Codruta Kovesi

Sebastian Ghita a dezvaluit in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu faptul ca fostul director SRI George Maior se amuza de multe ori si le spunea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, si Laurei.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

VIDEO Vlad Cosma, audiat ca martor intr-un dosar in care Sebastian Ghita este inculpat

Fostul deputat Vlad Cosma a fost audita ca mertor astazi la Curtea Suprema intr-un dosar in care Sebastian Ghita este judecat pentru infractiunile dedare de mita, cumparare de influenta, spalare de bani si santaj. Acesta a povestit judecatorilor modul in care procurorii DNA Ploiesti ar fi pregatit dosarele pe baza declaratiilor false si despre modul in care i-a inregistrat pe acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )