Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Secretarul de stat Raed Arafat, ntrebat daca s-a pus problema unei lovituri de stat pe 10 august: Nu s-a discutat asa ceva / Nu se stia ca va aparea situatia / Am intervenit cu 33-34 de echipaje

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Secretarul de stat Raed Arafat, ntrebat daca s-a pus problema unei lovituri de stat pe 10 august: Nu s-a discutat asa ceva / Nu se stia ca va aparea situatia / Am intervenit cu 33-34 de echipaje

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, vineri, la iesirea de la audierile de la Parchetul General, unde a fost citat ca martor in dosarul protestelor din 10 august, ca nu s-a vorbit atunci despre o eventuala tentativa de stat si ca a fost crescut numarul echipajelor de interventie pe masura ce existau persoane care solicitau. De asemenea, acesta a spus ca au fost membri ai echipajelor care au avut de suferit in urma inhalarii gazelor, pentru ca nu purtau masca, dar nu are informatii ca efectele ar fi fost de lunga durata. continuă pe Hotnews

UPDATE Secretarul de stat Raed Arafat, ntrebat daca a fost informat cu privire la o tentativa de lovitura de stat pe 10 august: Nu. Nici vorba, nu s-a discutat asa ceva / Am intervenit cu 33-34 de echipaje

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, vineri, la iesirea de la audierile de la Parchetul General, unde a fost citat ca martor in dosarul protestelor din 10 august, ca nu s-a vorbit atunci despre o eventuala tentativa de stat si ca a fost crescut numarul echipajelor de interventie pe masura ce existau persoane care solicitau. De asemenea, acesta a spus ca au fost membri ai echipajelor care au avut de suferit in urma inhalarii gazelor, pentru ca nu purtau masca, dar nu are informatii ca efectele ar fi fost de lunga durata.

Secretarul de stat Raed Arafat, audiat la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat, vineri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Secretarul de stat Raed Arafat si generalul Dan Iamandi, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, sunt audiati, vineri,la Parchetul General. Potrivit unor surse, acestia dau explicatii despre ce.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, in dosarul reprimarii protestelor de pe 10 august (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat vineri la sediulo Parchetului general pentru a da declaratii in dosarul reprimarii protestelor din 10 august, informeaza B1.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a fost audiat astazi timp de doua ore in calitate de martor la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei, conform News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )