Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. Sedinta PSD. Comitetului Executiv valideaza lista candidatilor la PE. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sedinta PSD. Comitetului Executiv valideaza lista candidatilor la PE. ...

UPDATE Pe primul loc pe lista USL pentru alegerile Europarlamentare se afla Corina Cretu, conform B1TV. Pe aceasta lista se mai regasesc Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Daciana Sarbu, Sorin Moisa. --- Social-democratii se reunesc joi, incepand cu ora 12,00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National. Dezbaterea si aprobarea lista candidatilor PSD pentru alegerile europarlamentare, precum si cea privind ministrii care se vor ocupa de . continuă pe România Liberă

UPDATE. Sedinta PSD. Comitetului Executiv valideaza lista candidatilor la PE. ...

Victor Ponta: A fost o idee pe care nu am respins-o niciodata, de a candida sub forma USL, insa azi va propun sa mergem la alegerile pentru PE alaturi de UNPR si PC. Dragnea este sef de campanie. Primarul Radu Mazare a venit, joi, la sedinta PSD, imbracat intr-o uniforma kaki si cu o bereta rosie pe cap. El a declarat ca are o problema cu legea privind limitarea chas-ului. Mazare a mai spus ca oamenii tin banii la saltea si ca el nu are incredere in banci deoarece pot .

Sedinta PSD. Comitetului Executiv valideaza lista candidatilor la PE.

Social-democratii se reunesc joi, incepand cu ora 12,00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National. Dezbaterea si aprobarea lista candidatilor PSD pentru alegerile europarlamentare, precum si cea privind ministrii care se vor ocupa de campania electorala in acele judete in care PSD nu are consolidat un nucleu electoral puternic, se afla pe ordinea de zi a sedintei. De asemenea, social-democratii urmeaza sa valideze si aliantele cu Partidul Conservator PC) si cu .

UPDATE. Sedinta PSD. Ponta a anuntat lista candidatilor la PE. ...

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, joi, dupa sedinta CExN al partidului, lista candidatilor la alegerile europarlamentare din partea PSD, alaturi de UNPR si PC. Corina Cretu va ocupa prima pozitie pe lista PSD la alegerile europarlamentare din luna mai. Pe urmatoarele locuri se vor afla: Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, cosilierul premierului pe problemele romilor, Damian Draghici, ministrul pentru IMM-uri, Maria Grapini, actualii .

CExN al PSD valideaza lista candidatilor la PE: Corina Cretu si Catalin Ivan ar putea deschide lista

Social-democratii se reunesc joi in sedinta Consiliului Executiv National. in cadrul intalnirii, urmeaza sa fie validate aliantele cu UNPR si PC in perspectiva alegerilor din aceasta primavara. Totodata,.

PSD valideaza joi lista candidatilor la PE.

Comitetul Executiv National CExN) al PSD valideaza, joi, lista finala a candidatilor pentru PE, precum si alianta electorala cu UNPR si PC, relateaza Mediafax. Prima pe lista social-democratilor va fi, cel mai probabil, Corina Cretu, conform unor surse din PSD citate de agentie. Pe locurile doi si trei ar urma sa se afle Catalin Ivan, actualul sef al delegatiei PSD in PE, si, respectiv, Dan Nica, ministrul Comunicatiilor. Citeste si: Pe cine vrea PSD sa promoveze in postul de comisar .

Lista oficiala a PSD pentru Europarlamentare: Corina Cretu e cap de lista, Dan Nica pleaca de la ministerul Telecomunicatiilor, Mircea Geoana nu candideaza

Comitetul Executiv National CExN) al PSD s-a reunit, joi, la Palatul Parlamentului unde a validat lista finala a candidatilor pentru PE, alianta electorala cu UNPR si PC si a stabilit ca Liviu dragnea va fi seful campaniei pentru europarlamentare. Premierul Victor Ponta a prezentat la sfarsitul sedintei lista finala de europarlamentari pe care se regasesc, printre altii, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, Dan Nica, Damian Draghici, Maria Grapini si Daciana Sarbu. De remarcat ca Mircea Geoana nu se afla pe lista PSD pentru alegerile europene.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )