Libnet.ro
UNICEF

20:15

UPDATE Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA, dupa ce a fost audiata in dosarul Belina. Intrebata daca demisioneaza din Guvern: Voi anunta maine in CEx. Nu fac declaratii legate de pozitia mea pe scarile DNA-ului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA, dupa ce a fost audiata in dosarul Belina. Intrebata daca demisioneaza din Guvern: Voi anunta maine in CEx. Nu fac declaratii legate de pozitia mea pe scarile DNA-ului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns, cu putin timp in urma, la DNA. Shhaideh nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Sevil Shhaideh este urmarita penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privata. DNA a cerut Parlamentului si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb in acest dosar. UPDATE: Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA dupa mai putin de o ora. Intrebata daca va demisiona din Guvern, ea a raspuns ca Cel care m-a numit este CEx, voi anunta maine in CEx Comitetului Executiv al PSD - n. red. Va rog sa imi permiteti sa nu fac declaratii legate de pozitia mea pe scarile DNA-ului. continuă pe Hotnews

Sevil Shhaideh, asteptata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, este asteptata astazi la DNA, unde vor sosi mai multi membri ai executivului, potrivit unor surse judiciare.

Lovitura in plin scandal intern in PSD: Sevil Shhaideh, miercuri la DNA. Ar putea sa i se schimbe calitatea din dosarul Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh se va prezenta miercuri, de la ora 14, in fata procurorilor DNA pentru a da noi declaratii in dosarul penal privind trecerea Insulei Belina de la Apele Romane la CJ.

Dosarul Belina. Sevil Shhaideh, audiata la DNA. Si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a fost chemat ca martor

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Belina, in care este suspectata de abuz in serviciu. Tot astazi a fost chemat pentru a fi audiat si fostul presedinte al CJ Teleorman, Adrian Gadea. Si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici se afla la sediul DNA, ca martor, potrivit propriilor declaratii.

Surse: Sevil Shhaideh va fi chemata miercuri la DNA

Vicepremierul Sevil Shhaideh va fi chemata la sediul DNA, miercuri la ora 14. 00, in dosarul Belina. Potrivit unor surse, vicepremierului i s-ar putea schimba calitatea procesuala in dosarul.

Minstrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, la DNA, in dosarul in care este suspectata de abuz in serviciu

MInistrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a sosit miercuri la sediul DNA, unde ar urma sa aiba loc noi audieri in dosarul Belina, in care este suspectata de abuz in serviciu. Si Orlando Teodorovici se afla la sediul DNA, ca martor, potrivit.

Sevil Shhaideh a fost audiata la DNA: Decizia mea este luata. Va fi comunicata in Comitetul Executiv

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie. Am fost convocata cu alte persoane din acest dosar. Voi da o declaratie cand voi avea posibilitatea sa.

Sevil Shhaideh este asteptata, miercuri, la DNA pentru noi audieri in dosarul Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh se va prezenta, miercuri, la ora 14, la DNA, unde a fost citata de procurori pentru a da noi declaratii in dosarul privind trecerea Insulei Belina de la Apele Romane la CJ Teleorman, anunta Digi24. Stire .

Sevil Shhaideh, ministrul pentru Dezvoltare Regionala, este audiata la DNA in dosarul Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh se va prezenta, miercuri, la ora 14, la DNA, unde a fost citata de procurori pentru a da noi declaratii in dosarul privind trecerea Insulei Belina de la Apele Romane la CJ Teleorman, anunta Digi24. Stire .

Zi grea pentru Sevil Shhaideh! Vicepremierul trebuie sa se prezinte in fata procurorilor DNA

In plin scandal in PSD, Sevil Shhaideh, care se afla pe lista de demiteri a premierului Mihai Tudose, a fost chemata la DNA pentru noi audieri. Vicepremierul se va prezenta in fata.

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

ACTUALIZARE 16:15 Surse: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-a delegat atributiile pentru o zi secretarului de stat Sirma Caraman Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), si-a delegat pentru o zi atributiile secretarului de stat in MDRAPFE Sirma Caraman, potrivit unor surse oficiale. *ACTUALIZARE 13:37 Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Sunt pe zona de relatie cu Bruxelles-ul, de aici apare problema *ACTUALIZARE 13:28 Dragnea, intrebat daca ia in calcul demisia lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Nu eu trebuie sa demisionez ----- Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )