Libnet.ro
UNICEF

11:45

UPDATE Sindicalistii de la Sanitas ar putea renunta la greva generala. Toate revendicarile vor fi solutionate

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sindicalistii de la Sanitas ar putea renunta la greva generala. Toate revendicarile vor fi solutionate

Sindicalistii s-au intalnit joi, in cadrul unei sedinte extraordinare, cu premierul Mihai Tudose, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vicepremierul Marcel Ciolacu si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Sanitas voia sa declanseze greva generala in Sanatate dar, in urma discutiilor, Leonard Barascu, presedintele sindicatului, a precizat ca toate revendicarile vor fi solutionate. continuă pe Adevărul

Sindicalistii de la Sanitas ar putea renunta la greva generala. Toate revendicarile vor fi solutionate

Sindicalistii s-au intalnit joi, in cadrul unei sedinte extraordinare, cu premierul Mihai Tudose, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vicepremierul Marcel Ciolacu si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Sanitas voia sa declanseze greva generala in Sanatate dar, in urma discutiilor, Leonard Barascu, presedintele sindicatului, a precizat ca toate revendicarile vor fi solutionate.

Atentionare de calatorie MAE - Greva generala in transporturile din Italia, vineri

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca vineri dimineata principalele organizatii sindicale din domeniul transportului vor organiza o greva generala cu durata de patru ore. Astfel, vor fi perturbari in transportul aerian, feroviar, maritim si in transportul public din principalele orase italiene, potrivit news. ro.

Sindicatele din sanatate iau in calcul greva generala

Sindicatele din sanatate iau in calcul declansarea grevei generala, ca urmare a negocierilor esuate de astazi, cu reprezentantii Ministerului Sanatatii si ai Ministerului Muncii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )