Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE: Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna. Un nou bebelus, tranferat in Capitala

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna. Un nou bebelus, tranferat in Capitala

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean. Un alt bebelus din Arges a fost transferat, miercuri, la Spitalul Marie Curie din Capitala. continuă pe România Liberă

Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor s-a imbunatatit

Starea de sanatate a celor sapte copii din Pitesti internati la Spitalul Marie Curie cu o infectie puternica, a inregistrat o evolutie bunu, potrivit sefei Sectiei de Nefrologie Mihaela Balgradean.

Mihaela Balgradean: Copiii din Arges internati la Spitalul Marie Curie din Capitala au o evolutie buna

Starea de sanatate a celor sapte copii internati la Spitalul Marie Curie din Capitala este una buna, potrivit medicului Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie. Specialistul a aratat, luni, ca este posibil ca doar doi dintre copii sa ramana pe dializa. Tot luni, incepand cu ora 14. 00, ministrul Sanatatii face declaratii referitoare la starea de sanatate a micutilor.

Vesti bune despre bebelusii din Arges internati la Spitalul Marie Curie

Vesti bune de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Toti copiii internati aici cu sindrom hemolitic-uremic sunt in stare mai buna. Anuntul a fost facut azi de ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, consemneaza Agerpres.

Medic Spitalul Marie Curie: Toti copiii au o evolutie favorabila, dar nu am mai vazut asemenea situatie in 32 de ani de activitate

Toti copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic SHU) sunt in stare mai buna, doar unul singur mai fiind pe Sectia de Terapie Intensiva. Unul dintre medicii de la spitalul Marie Curie.

Cazul bebelusilor din Arges. Starea de sanatate a celor sapte copii internati in Bucuresti

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.

UPDATE. Ministrul Sanatatii cere demisia conducerii Spitalului din Pitesti. Un alt copil grav bolnav, internat la Bucuresti

Un copil de doar un an si patru luni, grav bolnav, a fost plimbat intre spitalele din Pitesti si Bucuresti pret de aproape doua saptamani. Baiatul a ajuns astazi la Spitalul Marie Curie. in doar cateva ore starea lui de sanatate s-a agravat.

Cazul bebelusilor din Arges. Sefa sectiei nefrologie de la Marie Curie: Sase micuti pot fi alimentati pe cale orala

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.

Ministrul Sanatatii: Toti copiii de la Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic - in stare mai buna/ La finalizarea anchetei vom lua masurile care se impun, MS va face recomandari pentru schimbarea unor manageri

Toti copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic SHU) sunt in stare mai buna, doar unul singur mai fiind pe Sectia de Terapie Intensiva, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu. Acesta mai declarat, la Pro Tv, ca in momentul finalizarii anchetelor in cazul bebelusilor cu SHU se vor lua masurile care se impun, iar MS va face recomandari pentru schimbarea unor manageri.

Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reactiona la stimuli

Mama unei fetite care este internata la spitalul Marie Curie din Capitala a povestit sambata, la Antena 3, despre cazul copilului sau cu sindrom hemolitic uremic si cum a fost trimisa de la Pitesti la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )