Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE Sute de sustinatori ai elevei violate de cei sapte tineri din Valeni striga in fata Judecatoriei Vaslui: Violatorilor, la puscarie pe viata!

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sute de sustinatori ai elevei violate de cei sapte tineri din Valeni striga in fata Judecatoriei Vaslui: Violatorilor, la puscarie pe viata!

Termenul procesului celor sapte violatori din Valeni, stabilit vineri, 14 august, a scos din case zeci de oameni. De la prima ora a zilei, sustinatorii adolescentei violate de sapte barbati s-au adunat in fata Judecatoriei Vaslui. continuă pe Adevărul

Si, totusi, i se poate face dreptate fetei violate de cei sapte barbati din Vaslui? Judecatorii dau vineri examenul adevarului

Mii de sustinatori ai elevei din Vaslui violate pana la lesin, stropita cu alcool si batjocorita din nou, s-au mobilizat pe internet si au anuntat ca o sustin pe tanara, fie prin prezenta la Judecatoria Vaslui, fie doar in mediul virtual. La termenul din procesul violatorilor din data de 14 august 2015 si-a anuntat prezenta inclusiv luptatorul Catalin Morosanu.

SCANDAL in fata Judecatoriei Vaslui. Sute de persoane, prezente la procesul celor sapte tineri acuzati de viol

Procesul in care sapte tineri sunt judecati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost suspendat, vineri, la Judecatoria Vaslui, la doar o ora de la inceperea lui, dupa ce unul dintre avocati a solicitat recuzarea judecatorului de sedinta, invocand mediatizarea excesiva a cazului.

Nou termen in dosarul care a scandalizat Romania: Cei 7 tineri acuzati de viol, in fata instantei (VIDEO)

Cazul care a socat o tara intreaga revine in atentie. Cei 7 tineri acuzati ca au violat o eleva de 18 ani ajung vineri in fata instantei, informeaza B1 TV. Mai multe persoane fizice dar si reprezentantii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )