Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Adevărul Adevărul,
UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Nicolae Duduianu, tatal interlopului Emi Pian ucis in aceasta dimineata intr-o rafuiala, a facut infarct in penitenciarul Rahova cand a aflat de moartea fiului sau cel mare. continuă pe Adevărul

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat dimineata de moartea fiului. I-a stat inima!

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi facut infarct, scrie cancan. ro.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de soc cand a aflat dimineata de moartea fiului

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a suferit un soc cand a aflat de moartea fiului sau. Nicolae Duduianu ar fi avut imediat probleme cu inima, dar nu ar fi suferit un infarct, care ar fi dus la deces, asa cum alte surse au transmis.

Dubla tragedie in Clanul Duduienilor. Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a facut infarct cand a aflat de moarte fiului sau

Interlopul Nicolae Duduianu, supranumit Pian, a suferitun atac de cord,luni dimineata, cand a aflat ca fiul sau, Emi Pian a murit in cursulnoptii, in urma unei batai sangeroase, potrivit.

Tatal lui Emi Pian, arestat pentru tentativa de omor. A calcat un om intentionat cu masina

Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu, a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. UPDATE ora 17. 30:Penitenciarul Bucuresti - Rahova.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Cum se joaca barbut, jocul de noroc care i-a adus moartea interlopului Emi Pian

Barbutul este un joc de noroc cu zaruri practicat intre doi sau mai multi jucatori. Acest joc era intalnit adesea si in perioada comunista, desi era interzisa practicarea jocurilor de noroc in afara locurilor special amenajate si legalizate. Pentru a juca barbut nu ai nevoie de un echipament sofisticat.

Politia Capitalei, declaratii de ultima ora dupa moartea interlopului Emi Pian

Politia Capitalei a organizat marti seara o conferinta de presa in urma incidentelor dintre clanuri, ce au avut loc in aceasta dimineata, in Capitala, in urma carora Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat.

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Detalii incredibile despre tatal lui Emil Pian, ucis noaptea trecuta. A fost arestat pentru tentativa de omor, dupa ce a calcat un om intentionat cu masina

Un celebru interlop, zis Emi Pian, a fost ucis noaptea trecuta in sectorul 6 al Capitalei, intr-o reglare de conturi intre clanuri. Interlopul a fost executat de un rival.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )