Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Tensiune in PSD inaintea CEx: Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei Sefa PSD nu le mai raspunde la telefon liderilor partidului (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tensiune in PSD inaintea CEx: Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei Sefa PSD nu le mai raspunde la telefon liderilor partidului (surse)

Creste tensiunea in PSD. Daca aseara lucrurile pareau lamurite, inaintea Comitetului Executiv CEx) lucrurile par a lua o alta turnura. Potrivit unor surse social-democrate, Viorica Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei, iar apropiati ai sai ii cauta sprijin printre sefii de organizatii. in timpul diminetii, Marcel Ciolacu care vizeaza sefia interimara a PSD, s-a intalnit cu mai multi lideri ai partidului, in biroul sau de la Camera Deputatilor. Planul lor: echipa colectiva de conducere si congres in decembrie sau ianuarie. -------------15:28 Viorica Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei si nu mai doreste sa renunte la sefia PSD14. 20 Marcel Ciolacu s-a reintors in Parlament. Daniel Suciu si Paul Stanescu in biroul acestuia. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Dancila incearca sa stranga sustinatori in jurul ei. 45 Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro Viorica Dancila nu le mai raspunde la telefon liderilor PSD. Social-democratii se tem ca aceasta va refuza sa demisionez si se pare ca Marcel Ciolacu ar fi plecat spre locuinta acesteia. continuă pe Hotnews

Filiala PSD cu tabloul Vioricai Dancila pe perete, in impas. Pe cine va sustine PSD Constanta in sedinta CEx

Pentru prima data in mandatul de lider PSD al Vioricai Dancila, PSD Constanta nu a mai trimis un mesaj public de sustinere pentru invinsa de la prezidentiale. Este nevoie de fete noi, de un suflu nou, spun pesedistii de la malul marii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )