Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, iar la mare vom putea merge din 15 iunie - patronii din turism

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, iar la mare vom putea merge din 15 iunie - patronii din turism

Deschiderea teraselor a fost planificata de catre Guvern pentru data de 1 iunie, iar sezonul estival in Romania ar putea incepe de la 15 iunie, spun reprezentantii industriei de turism care au participat la o intalnire cu premierul Ludovic Orban. VIDEO-FOTO REPORTAJ Cum a aratat Mamaia si Vama Veche de 1 mai. continuă pe Hotnews

Terasele se vor deschide de la 1 iunie, iar plajele si restaurantele de la 15 iunie daca pandemia nu va reizbucni

Terasele din Romania se vor deschide de la 1 iunie, cu respectarea anumitor recomandari facute de autoritati, iar restaurantele si plajele de la 15 iunie, a declarat Razvan Parjol, secretar de stat responsabil cu turismul in Ministerul Economiei, dupa discutia dintre reprezentantii guvernului si cei ai sectorului horeca.

Proprietarii de terase mai au de asteptat. De ce nu vor putea deschide saptamana viitoare

Cei care detin terase sau sunt fani ai acestora trebuie sa stie ca dubla reglementare a starii de alerta i-ar putea impiedica sa faca bani sau sa se bucure de relaxare cel putin o saptamana incepand de luni, iar singurul care ar putea lua o decizie rapida este Guvernul, scrie Mediafax. Si asta pentru ca de luni, proprietarii vor avea de ales sa respecte fie legea, fie ordonanta care stabileste regulile pe timpul starii de alerta. Cu alte cuvinte, pot alege daca sa piarda sau sa castige bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )