Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE: Toader, despre situatia de la DNA: Nu are sens sa mai asteptam Inspectia Judiciara

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Toader, despre situatia de la DNA: Nu are sens sa mai asteptam Inspectia Judiciara

UPDATE: Toader, despre situatia de la DNA: Nu are sens sa mai asteptam Inspectia Judiciara. continuă pe România Liberă

Mihai Fifor, declaratii despre situatia din PSD si din Guvern: Vom arata romanilor ca intr-adevar am luptat pentru ceea ce am promis

Mihai Fifor a vorbit despre situatia actuala din PSD si din Guvern. Ministrul Apararii a declarat ca Partidul Social Democrat o sa lupte pentru ca romanii sa duca o viata mai buna in aceasta.

Cum arata casa lui Jennifer Aniston. Are cea mai spectaculoasa terasa din Hollywood?

Jennifer Aniston locuieste intr-o vila spectaculoasa, pe care a prezentat-o in cateva fotografii publicate intr-o revista de specialitate. Iata cum arata locuinta din Bel Air, care are, probabil, cea mai spectaculoasa terasa cu vedere la Hollywood.

Tudorel Toader, despre DNA: Nu sesizez Inspectia Judiciara. Am raportul privind DNA, pe care il pot prezenta oricand / Raportul va propune o masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat luni, referindu-se la acuzatiile la adresa DNA, ca nu va sesiza Inspectia Judiciara, afirmand ca in prezent nu mai este necesar acest lucru, potrivit news. ro. Acesta a precizat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca raportul privind activitatea DNA este finalizat si il poate prezenta oricand.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Mai sunt cateva zile pana cand aflam daca Laura Codruta Kovesi mai conduce Directia Nationala Anticoruptie. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca va lua in.

Toader, despre dezbaterile din PE: Am subliniat ca nu e nicio legatura intre legile justitiei si Codul Penal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri ca a incercat in cadrul discutiilor din Parlamentul European sa arate ca nu exista nicio legatura intre legile justitiei si Codul Penal sau Codul de Procedura Penala, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )