Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE. Tortionarul Visinescu a fost lucrator al Securitatii.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Tortionarul Visinescu a fost lucrator al Securitatii.

Magistratii CAB au decis ca Visinescu a fost lucrator al Securitatii. Decizia nu este definitiva. Alexandru Visinescu poate ataca decizia la ICCJ. --- Alexandru Visinescu vine din nou in fata magistratilor. El trebuie sa se prezinte la primul termen in dosarul deschis la cererea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care vrea sa fie contestata calitatea de colaborator al Securitatii, informeaza Digi 24. Sesizarea va fi judecata de magistratii Curtii de Apel . continuă pe România Liberă

Curtea de Apel Bucuresti: Alexandru Visinescu a fost lucrator al Securitatii

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri ca Alexandru Visinescu, fost comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, a fost lucrator al Securitatii comuniste, relateaza Agerpres.

Curtea de Apel Bucuresti: Tortionarul Alexandru Visinescu a fost colaborator al Securitatii

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au stabilit marti ca tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, a fost lucrator al Securitatii. Decizia instantei nu este definitiva.

Curtea de Apel Bucuresti: Alexandru Visinescu a fost lucrator al Securitatii

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca Alexandru Visinescu a fost lucrator al Securitatii. Decizia nu este definitiva. Alexandru Visinescu poate ataca decizia la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tortionarul Visinescu, din nou in fata magistratilor.

Alexandru Visinescu vine din nou in fata magistratilor. El trebuie sa se prezinte la primul termen in dosarul deschis la cererea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care vrea sa fie contestata calitatea de colaborator al Securitatii, informeaza Digi 24. Sesizarea va fi judecata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Pe de alta parte, Alexandru Visinescu este urmarit penal pentru genocid. Procurorii sustin ca in perioada 1956-1963, cand a condus Penitenciarul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )