Libnet.ro
UNICEF

18:45

UPDATE Traficul feroviar a fost oprit n judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Traficul feroviar a fost oprit n judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului

Circulatia feroviara a fost intrerupta vineri dimineata in judetul Brasov, intre Ghimbav si Bartolomeu, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza frigului. Trenurile Sibiu - Bucuresti si Budapesta - Bucuresti au fost oprite in statii. La acea ora, in Brasov temperaturile erau in jurul valorii de minus 11 grade. 39 Centrul Infotrafic anunta ca traficul feroviar pe Magistrala 200 intre Ghimbav si Bartolomeu, judetul Brasov, a fost reluat dupa remedierea deficientelor privind sina fisurata din cauza temperaturilor scazute. continuă pe Hotnews

E FRIG DE CRAPA SINELE! Traficul feroviar este intrerupt in judetul Brasov, dupa ce linia a cedat din cauza temperaturilor scazute

Traficul feroviar este intrerupt, vineri dimineata, intre Ghimbav si Bartolomeu, judetul Brasov, intrucat o sina s-a fisurat din cauza temperaturilor scazute. Doua trenuri de calatori, Sibiu-Bucuresti.

A crapat sina de ger! Traficul feroviar, intrerupt in judetul Brasov: doua trenuri de calatori sunt oprite in statii

Traficul feroviar este intrerupt, vineri dimineata, intre Ghimbav si Bartolomeu, judetul Brasov, intrucat o sina s-a fisurat din cauza temperaturilor scazute. Doua trenuri de calatori - Sibiu-Bucuresti si Budapesta-Bucuresti - sunt oprite in statii pana la remedierea problemei.

Mai multe trenuri au fost blocate in Brasov. O sina s-a fisurat din cauza gerului

Vremea rea face ravagii in tara. Vineri dimineata, traficul feroviar a fost intrerupt in judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului. Mai multe trenuri de calatori au fost oprite in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )