Libnet.ro
UNICEF

11:15

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluat pe un fir, dupa ce acesta a fost oprit mai multe ore din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluat pe un fir, dupa ce acesta a fost oprit mai multe ore din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluata pe un singur fir, dupa ce timp de mai multe ore a fost blocata din cauza unui un copac care s-a prabusit pe firele de contact, relateaza News. ro, care citeaza CFR Infrastructura. Sapte trenuri au fost afectate. continuă pe Hotnews

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus este intrerupt din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus este intrerupta dupa ce un copac s-a prabusit pe firele de contact. Sapte trenuri stationeaza pe traseu.

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisu de Sus a fost reluat pe un fir de circulatie, anunta CFR

Circulatia trenurilor intre Predeal si Timisul de Sus s-a reluat, sambata seara, in jurul orei 21. 30, dupa ce o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrica s-a produs sambata dupa-amiaza, din cauza unui copac cazut pe firele de contact. Sapte trenuri de calatori au fost afectate.

Trafic feroviar intrerupt intre Predeal si Timisul de Sus, din cauza unei avarii la reteaua electrica

Sistemul de alimentare cu energie electrica a fost avariat intre Predeal si Timisul de Sus, sambata dupa-amiaza, astfel incat la aceasta ora trei trenuri de calatori stationeaza pe traseu, iar din Gara Brasov nu mai pleaca nicio garnitura pe aceasta directie, relateaza News. ro.

UPDATE Trafic feroviar intrerupt din cauza unei avarii la reteaua electrica intre Predeal si Timisul de Sus

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrica s-a produs sambata dupa-amiaza, intre Predeal si Timisu de Sus, dupa ce un copac a cazut pe firele de contact, astfel ca, la aceasta ora, sapte trenuri de calatori stationeaza pe traseu, iar din Gara Brasov nu mai pleaca nicio garnitura pe aceasta directie.

Trafic feroviar intrerupt din cauza unei avarii la reteaua electrica intre Predeal si Timisul de Sus

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrica s-a produs sambata dupa-amiaza, intre Predeal si Timisul de Sus, astfel ca, la aceasta ora trei trenuri de calatori stationeaza pe traseu, iar din Gara Brasov nu mai pleaca nicio garnitura pe aceasta directie.

Traficul feroviar, oprit intre Predeal si Timisu de Sus. Mai multe trenuri de calatori stationeaza in gari

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrica s-a produs sambata dupa-amiaz, intre Predeal si Timisu de Sus, dupa ce un copac a cazut pe firele de contact, astfel ca, la aceasta ora,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )