Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE VIDEO Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat de nationalitate rusa, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa expunerea, in Wiltshire, la o substanta necunoscuta, transmite BBC. Cazul duce cu gandul la cel al fostului spion FSB Aleksandr Litvinenko, otravit la Londra in urma cu 12 ani. continuă pe Adevărul

Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat aflat in stare critica dupa ce a fost expus unei substante necunoscute ar putea fi, potrivit unor surse citate de BBC, un fost spion rus care s-a refugiat in Marea Britanie.

UPDATE Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat de nationalitate rusa, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa expunerea, in Wiltshire, la o substanta necunoscuta, transmite BBC. Cazul duce cu gandul la cel al fostului spion FSB Aleksandr Litvinenko, otravit la Londra in urma cu 12 ani.

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit cu o substanta necunoscuta intr-un centru comercial

Un barbat care este in stare critica dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta intr-o zona comerciala din Salisbury, in Marea Britanie, este un fost spion rus, anunta The Telegraph.

Fost spion rus, in stare grava dupa ce a fost expus unei substante necunoscute

Serghei Skripal, un rus in varsta de 66 de ani, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta. Cazul aminteste de cel al lui.

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit intr-un supermarket

Un barbat care se afla in stare critica dupa ce a fost espus la o substanta necunoscuta intr-un supermarket din Salisbury este un cetatean rus condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )