Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. Premiile Globul de Aur 2014. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Premiile Globul de Aur 2014. ...

Michael Douglas a primt premiul pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie de televiziune. Leonardo DiCaprio a fost premiat pentru cel mai bun rol principal masculin intr-un film - comedie/ musical, iar Woody Allen a primit premiul pentru intreaga cariera. Nominalizat la sapte categorii, acest lungmetraj regizat de David O. Russell, s-a impus la alte doua categorii - cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie/ musical Amy Adams) si cea mai buna actrita in rol . continuă pe România Liberă

Inundatie pe covorul rosu la gala Globul de Aur 2014

Un dispozitiv de protectie contra incendiilor a inundat, duminica dupa-amiaza, covorul rosu pe care urmau sa defileze vedetele participante la cea de-a 71-a editie a galei Globul de Aur.

Globul de Aur 2014: care sunt favoritii si cine ar merita, de fapt, sa castige

Criticii de film ai publicatiei The Hollywood Reporter, Todd McCarthy si Tim Goodman, si analistul Scott Feinberg au intocmit liste cu filmele care sunt favorite pentru Globul De Aur si cele care l-ar merita de fapt.

FOTO Globul de Aur 2014: o ceremonie presarata cu momente emotionante, dar si stanjenitoare

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur a fost presarata cu momente frumoase, care au starnit aplauze si hohte de ras in randul publicului, dar si cu momente stanjenitoare, dupa cum informeaza publicatia The Hollywood Reporter.

Globurile de aur 2014: Vezi lista completa a castigatorilor

Michael Douglas, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bryan Cranston, dar si trupa U2, se numara printre castigatorii celei de-a 71-a editii a Globurilor de Aur de la Beverly Hills,.

Globul de Aur 2014: Starurile au mereu castig de cauza

Gala Globul de Aur este adeseori plina de surprize - ca orice ceremonie unde e mare aglomeratie de celebritati pe metrul patrat iar cea de-a 71-a editie nu a facut exceptie. De la castigatori mai mult sau mai putin apreciati si discursuri ciudate, pana la glume deocheate si aparitii stralucitoare pe covorul rosu, Globurile de Aur au asigurat o doza de entertainment necesara inceputului de an.

12 Years a Slave si American Hustle, premiate cu Globul de Aur 2014 pentru cel mai bun film

Lungmetrajele 12 Years a Slave, de Steve McQueen, si American Hustle, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-drama, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a editie a galei Globurilor de Aur, care a.

Ronaldo a luat Balonul de Aur 2014 (neoficial)

Ziarul german Bild a anuntat luni in jurul orelor 15:00 ca portughezul Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2014, cu ore bune inaintea ceremoniei oficiale.

Castigatorii GOLDEN GLOBES 2014!

Editia din acest an a premiilor Golden Globes nu a fost lipsita de surprize. Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Amy Adams, Cate Blanchett, Robin Wright si Michael Douglas s-au numarat printre marii castigatori ai seriei. Premiul cel mare, pentru cel mai bun film drama, a mers insa catre 12 Years a Slave.

Leonardo DiCaprio, taxat la Globul de Aur pentru dependenta sa de modele

Ceremonia Globul de Aur 2014 nu a fost lipsita de momente si replici amuzante, iar prezentatoarele galei, actritele Tina Fey si Amy Poehler, au avut o contributie importanta. Caci cine altcineva in afara de Tina Fey vedeta serialului 30 Rock n. r. ), ar fi putut face glume despre Leonardo DiCaprio si vaginul uui topmodel?.

GLOBURILE DE AUR 2014: Care sunt marii CASTIGATORI si cele mai spectaculoase APARITII pe covorul rosu

Noapte de gala la Los Angeles, unde au fost decernate premiile Globurile de Aur. Printre castigatorii serii se numara 12 Years a Slave, pelicula in care joaca si Brad Pitt, American Hustle, dar si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )