Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE. VIDEO. Presedintele Siveco, Irina Socol, arestata in dosarul de evaziune

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Presedintele Siveco, Irina Socol, arestata in dosarul de evaziune

Presedintele SIVECO Romania, Irina Socol, a fost arestata, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care cu o zi in urma au fost facute perchezitii. continuă pe România Liberă

Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta in dosarul de evaziune

Retineri in dosarul de evaziune fiscala din domeniul IT. Irina Socol, presedinte si actionar la SIVECO Romania si Irina Crusti, de la aceeasi firma au fost retinute, in urma audierilor de ieri, iar.

Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta in dosarul de evaziune

Presedintele SIVECO Romania, Irina Socol, a fost retinuta, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care cu o zi in urma au fost facute perchezitii.

Retineri la varful celei mai mari companii IT din tara. Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta, in dosarul de evaziune de 3 milioane de euro

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO Romania, a fost retinuta de procurori, marti dimineata, alaturi de o alta persoana, dupa ce ieri procurorii au facut mai multe perchezitii in dosarul de.

RETINERI la varful celei mai mari companii IT din tara. Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta in dosarul de evaziune de 3 milioane de eur

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO Romania, a fost retinuta de procurori, marti dimineata, alaturi de o alta persoana, dupa ce ieri procurorii au facut mai multe perchezitii in dosarul de.

Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 3 milioane de euro

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO, dar si o alta persoana au fost retinute marti dimineata de procurori in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care au fost facute ieri perchezitii.

Presedintele Siveco, Irina Socol, retinuta, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziunefiscala in comercializarea de programe informatice

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO Romania, a fost retinuta de procurori, marti dimineata, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care cu o zi in urma au fost facute perchezitii, scrie Mediafax.

Presedintele Siveco Romania, Irina Socol, arestata preventiv in dosarul de evaziune la comercializarea de soft

Presedintele Siveco Romania, Irina Socol, a fost arestata preventiv, marti, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor, anunta Mediafax. Aceeasi masura preventiva a fost dispusa de instanta pentru Aurora Ecaterina Crusti, presedintele comercial adjunct al Siveco Romania.

Presedinta SIVECO, Irina Socol, este cea care a pus bazele infractiunilor la firma sa, iar complicii au recunoscut totul

Presedintele Siveco, Irina Socol, este cea care a pus bazele mecanismului evazionist in care a angrenat firma pe care a infiintat-o, dupa atragerea mai multor complici, vizati si ei de ancheta procurorilor, care.

Irina Socol, presedintele Siveco, arestata in dosarul de evaziune la comercializarea de software

Irina Socol, presedintele Siveco Romania, a fost arestata in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice. Decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Aceeasi masura preventiva a fost.

Irina Socol, presedintele SIVECO, retinuta in dosarul de evaziune

Irina Socol, presedinte si actionar al SIVECO Romania, a fost retinuta de procurori, marti dimineata, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care cu o zi in urma au fost facute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )