Libnet.ro
UNICEF

18:45

UPDATE. VIDEO. Viorel Hrebenciuc si Narcisa Iorga, urmariti penal de DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Viorel Hrebenciuc si Narcisa Iorga, urmariti penal de DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti

Viorel Hrebenciuc a fost chemat, joi dimineata, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar privind CNA. Surse judiciare sustin ca acesta ar fi facut interventii la sefa CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan Pinalti) pentru a i se anula suspendarea licentei televiziunii pe care o detinea acesta. Si Narcisa Iorga, membru CNA, este urmarita penal, in dosar. continuă pe România Liberă

UPDATE. Viorel Hrebenciuc si Narcisa Iorga, urmariti penal de DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti

Viorel Hrebenciuc a fost chemat, joi dimineata, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar privind CNA. Surse judiciare sustin ca acesta ar fi facut interventii la sefa CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan Pinalti) pentru a i se anula suspendarea licentei televiziunii pe care o detinea acesta. Si Narcisa Iorga, membru CNA, este urmarita penal, in dosar.

VIDEO Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de procurorii DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul Laura Georgescu - CNA, fiind acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un partid, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie. Hrebenciuc este suspectat ca si-a exercitat influenta politica pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune. Potrivit unor surse neoficiale, este vorba de o prezumtiva interventie a lui Hrebenciuc pe langa Consiliul National al Audiovizualului, in favoarea lui Gheorghe Stefan, pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune.

De ce sunt urmariti penal Narcisa Iorga si Viorel Hrebenciuc

DNA a anuntat ca deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si unul dintre membrii CNA, Narcisa Iorga, sunt urmariti penal in cazul retragerii licentei televiziunii Giga TV care se afla sub controlul edilului de la Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

VIDEO Narcisa Iorga, membra a Consiliului National al Audiovizualului, urmarita penal de procurorii DNA in acelasi dosar in care este anchetat si Hrebenciuc

Procurorii DNA au precizat, intr-un comunicat, ca au dispus inceperea urmaririi penale fata Narcisa Iorga, acuzata de instigare la infractiunea de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un partid. UDPATE: Narcisa Iorga, pe Facebook: Va asigur ca nu am absolut nicio legatura cu faptele de coruptie in sensul obtinerii de foloase necuvenite.

Narcisa Iorga, pusa sub invinuire in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV

Omul lui Basescu in CNA este urmarit penal de DNA intr-un dosar de coruptie. Narcisa Iorga se afla acum in fata procurorilor, care ii aduc la cunostinta calitatea de suspect si invinuirile in dosarul.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti. Hrebenciuc este urmarit penal. El spune ca este suspect in dosar

Viorel Hrebenciuc a fost chemat, joi dimineata, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar privind CNA. Surse judiciare sustin ca acesta ar fi facut interventii la sefa CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan Pinalti) pentru a i se anula suspendarea licentei televiziunii pe care o detinea acesta.

Deputatul bacauan Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de procurorii DNA

Viorel Hrebenciuc este acuzat de anchetatori ca a influentat membrii Consiliului National al Audiovizualului sa nu inchida postul de televiziune Giga TV, care apartine primarului Gheorghe Stefan din Piatra Neamt.

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmarire penala

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmarire penala si a fost timp de cateva zeci de minute la DNA. Vicepresedintele Camerei Deputatilor este acuzat de trafic de influenta. Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat .

Viorel Hrebenciuc, audiat de procurorii anticoruptie in dosarul licentei pentru un post TV

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde a fost chemat la audieri in dosarul legat de presupuse interventii la CNA pentru a-l favoriza la primarul din Piatra Neamt,.

Viorel Hrebenciuc, audiat din nou la DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat din nou astazi la sediul DNA, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul Laura Georgescu - CNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )