Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE VIDEOIncident considerat terorist in Franta, soldat cu cel putin trei morti si trei raniti. Atacatorul ce luase ostatici intr-un magazin a fost ucis de fortele de ordine

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEOIncident considerat terorist in Franta, soldat cu cel putin trei morti si trei raniti. Atacatorul ce luase ostatici intr-un magazin a fost ucis de fortele de ordine

Trei persoane au fost ucise vineri in sud-vestul Frantei dupa ce un atacator inarmat a furat o masina, a tras asupra politistilor si apoi - strigand Allahu Akbar - a luat ostatici intr-un supermarket. Cateva ore mai tarziu, fortele de ordine au luat cu asalt supermarketul din micutul oras Trebes, iar ministrul de interne Gerrard Collombe a spus ca atacatorul a fost ucis. 53 Jandarmul care s-a oferit sa fie schimbat cu ostaticul a fost si el ranit15:45 Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine15. 12 Suspectul este un marocan care era supravegheat din cauza radicalizarii sale AFP)15. 07 Le Figaro: Cu teroristul mai este doar un militar, un locotenent-colonel de 45 de ani care s-a oferit in schimbul unui ostatic. 31 Barbatul care a luat ostatici a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam14. 26 Vezi in articol marturia unei femeie din interiorul supermarketului. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEOIncident considerat terorist n Franta, soldat cu cel putin trei morti si trei raniti. Atacatorul ce luase ostatici ntr-un magazin a fost ucis de fortele de ordine

Trei persoane au fost ucise vineri in sud-vestul Frantei dupa ce un atacator inarmat a furat o masina, a tras asupra politistilor si apoi - strigand Allahu Akbar - a luat ostatici intr-un supermarket. Cateva ore mai tarziu, fortele de ordine au luat cu asalt supermarketul din micutul oras Trebes, iar ministrul de interne Gerrard Collombe a spus ca atacatorul a fost ucis. 00 Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atacul din Franta15. 53 Jandarmul care s-a oferit sa fie schimbat cu ostaticul a fost si el ranit15:45 Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine15. 12 Suspectul este un marocan care era supravegheat din cauza radicalizarii sale AFP)15. 07 Le Figaro: Cu teroristul mai este doar un militar, un locotenent-colonel de 45 de ani care s-a oferit in schimbul unui ostatic. 31 Barbatul care a luat ostatici a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam14. 26 Vezi in articol marturia unei femeie din interiorul supermarketului.

Atentat cu masina capcana, langa un stadion. Cel putin 20 de morti si 55 raniti

Un atentat cu masina-capcana comis vineri in orasul Lashkar Gah din provincia Helmand, in sudul Afganistanului, a facut cel putin 20 de morti, au anuntat autoritatile locale, citate de dpa si.

Cel putin sase morti in Cehia, in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au fost ucise, iar cel putin alte sase au fost ranite intr-o explozie la o uzina chimica in Cehia, au anuntat astazi autoritatile locale, preluate de AFP.

Incendiu puternic, produs intr-un bloc cu 20 de etaje. Cel putin 13 persoane au murit, iar alte 28 sunt grav ranite

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata si alte 28 au fost ranite, vineri, intr-un incendiu declansat intr-un bloc de apartamente cu 20 de etaje in orasul Ho Si Min, in cladire locuind peste 700 de.

Cehia: Cel putin sase morti in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin sase persoane au murit si mai multe persoane au fost grav ranite, intr-o explozie survenita joi dimineata intr-o uzina chimica din Kralupy nad Vltavou 30 de kilometri la nord de Praga), au anuntat pompierii, relateaza AFP.

Atentat sinucigas la Kabul soldat cu cel putin 26 de morti

Cel putin 26 de persoane au fost ucise miercuri intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului afgan de Interne, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )